Zanimljivosti

Tvrdi da je imala seks sa 20 duhova i da je muškarci više ne zanimaju

866views
“Vjerenik me je zatekao u krevetu sa drugim i ostavio, ali nisam bila sa muškarcem, već sa duhom”, rekla je u svojoj ispovjesti Britanka Ametist Rilm (27).

Ona tvrdi da je imala seks sa barem dvadeset duhova i da poslije tog iskustva ne želi više da vodi ljubav sa muškarcima. Ametist koja je savetnik za “duhovno vođstvo” nedavno se pojavila na britanskom TV šou kako bi ispričala svoje iskustvo i objasnila kako je to kad imaš seks sa duhovima.

Ona je rekla da je prvo takvo iskustvo imala prije 12 godina, kada su se ona i njen tadašnji vjerenik preselili u novu kuću. Navodno je ubrzo poslije useljenja počela da osjeća prisustvo “stranog tela” u krevetu.

– Počelo je kao čista energija, ali onda je to postalo i fizičko iskustvo – rekla je Ametist voditeljima.

– Osjetila sam pritisak na bedrima i dah na vratu. Osjećala sam se sigurno dok smo imali seks. Osjetila sam ga.  Teško mi je da to objasnim. Istovremeno sam osjećala tu bestežinsku energiju, ali i nekakvu težinu i njegov dah. Mazio me je – priča ona.

Ametist je rekla da je ljubavna afera sa duhom trajala tri godine.

– Sve je puklo kada je njen vjerenik došao ranije sa posla i video siluetu koja je bila na meni – rekla je Ametist.

Dodatno je iznenadila voditelje kada je rekla da želi da zatrudni sa jednim od svojih ljubavnika-duhova. Tada je priznala da je imala seks sa čak 20 duhova, a na pitanje kako razlikuje duhove odgovorila je da je to isto kao i sa ljudima. “Imaju različitu energiju”, rekla je Ametist.

Rilmova nije prva osoba koja tvrdi da je imala seks sa duhovima. Pjevači Bobi Braun i Keš svojevremeno su također tvrdili da su imali takva iskustva.

Aleksandra Holcer koja istražuje duhove, kaže da svi koji su opisivali seksualni odnos sa njima imali ista iskustva i opisuju to  “teškim”, ali ne pretjerano “vrućim” osjećajem .

– Ljudi koji tvrde da su imali seks sa duhom kažu da su imali osjećaj težine, pritiska na njima, pa čak i penetracije, ali da duhovi nemaju topotu – kaže je Holcova i dodaje da je ambijent veoma hladan kada su oni u sobi.

Izvor: vesti.rs