Učinite vezu ili brak boljim: Toliko novogodišnjih odluka na vašem spisku! Da li ste nekom stavkom obuhvatili i svog partnera? Mi vam dajemo nekoliko korisnih saveta koji bi, ako biste ih praktikovali u godini koja dolazi, mogli da vam pomognu da rešite/izbegnete probleme i učine vas još srećnijim kao parom.


Foto: Promo

Rešite probleme

Vrlo je važno da ne ćutite o svojim problemima. Jer ako krijete da vam nešto smeta u partnerovom ponašanju, on ga neće promeniti, a u vama će se samo sakupljati negativna energija. Kada je naakumulirate u prevelikim količinama, onda bi već moglo da bude kasno za rešavanje bilo čega. Dakle, ne ulazite u novu godinu nerešenih problema. O svemu razgovarajte iskreno i videćete kako ćete se oboje osećati bolje, a vaša veza biti zdravija. Ako je potrebno, ne sramite se ni da posetite bračnog savetnika.

Budite sami

Kada parovi počnu da žive pod istim krovom, njihovo zajedničko vreme se uglavnom svede na kućne poslove, porodična ili okupljanja sa prijateljima. Polako se zaboravljaju oni predivni trenuci provedeni u dvoje. Međutim, to je velika greška. Morate pronaći bar jedan dan u nedelji kada ste oboje slobodni da se posvetite samo jedno drugom. Nije bitno da li ćete šetati, gledati filmove, voditi ljubav ili jednostavno uživati u zagrljaju i prijatnoj tišini, važno je samo da ste sami, zajedno.

Recite šta vam smeta

U svakoj vezi, braku postoje svađe i one nisu ništa loše pod uslovom da znate kako da se svađate. Umesto da se derete jedno na drugo ili, još gore, danima ćutite i ignorišete se, naučite da se svađate konstruktivno. Nemojte prekidati partnera u pola priče kada počne da vam pridikuje, već ga saslušajte kako biste videli šta zaista misli, a potom dajte parsvoje argumente. Nakon nekoliko ovakvih svađa probleme ćete rešavati brže, lakše, a pritom ćete se mnogo manje nervirati.

Razbijte monotoniju u krevetu

To što ste već dugo zajedno nikako ne znači da treba da zapostavite svoj seksualni život. Ako ste primetili da već postaje monoton, začinite ga nekim novim pozama, seksi igračkama, provokativnim vešom. Dajte mašti na volju i uživajte!