Članica žirija „Zvezda Granda“ pripremila je žurku iznenađenja za Nermina i njegovog brata blizanca, a osim slavljeničke torte, ića i pića slavlje je uveličao i dolazak Nerminove porodice, ali i članova žirija „Zvezda Granda“.

Ekipa Grand redakcije imala je priliku da prisustvuje slavlju u domu Viki Miljković i sazna ko je pobedniku prvi čestitao rođendan.

-Andrej, Violeta i Taške su mi prvi i to u avionu čestitali kad je došlo vreme za to– rekao je sa osmehom Nermin za Grand.

Da ništa nije želela da prepušta slučaju govori i to što je Viki u tajnosti organizovala dolazak njegove porodice iz Tešnja koju Nernim zbog turneje u Americi nije video dugo.

Nismo se videli mesec dana, koliko je trajala američka turneja. Sad ih prvi put vidim i jako sam srećan. Kupio sam im poklone u Americi, pa to se podrazumeva – izjavio je Handžić.

Veliko iznenađenje na žurci bilo je kada su mu direktno sa snimanja „Zvezda Granda“ došli članovi žirija – Ceca Ražnatović i Đorđe David.

-Kome je rođendanko? Srećo moja, srećan ti rođendan- poručila mu je Ceca i čvrsto ga zagrlila i poželela najlepše za njegov 20. divan dan.

Kako je protekla žurka iznenađenja kod Viki pogledajte u videu ispod.