Horoskop

VRIJEME JE ZA NOVOGODIŠNJE ODLUKE: Evo koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji!

Kraj je godine, pa je pravo vreijme da sumirate utiske iz ove koja je na zalasku, ali i da donesete neke važne odluke.

848views

Evo nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji.

Ovan

Više obraćajte pažnju na sve oko sebe, na trošenje novca i završavajte sve ono što ste započeli. Budite manje zahtjevni i ne svađajte se.

Bik

Trudite se da usvajate nove stvari i promjene, imajte više samopouzdanja i slušajte ljude oko sebe. Manje se koristite izgovorima i nemojte previše da se samosažaljevate.

Blizanci

Više se fokusirajte na kvalitet zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se približe. Manje osuđujte druge oko sebe i ne izbacujte ih tako lako iz života.

Rak

Naučite da prihvatite stvari koje ne možete da promenite i budite optimističniji. Ne namećite se mnogo i ne opterećujte se time šta drugi rade.

Lav

Više vjerujte u svoje sposobnosti i naučite da se klonite loših uticaja. Manje se brinite jer ćete tako često sebi nabijati stres.

Djevica

Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac sa poslom koji radite. Manje kontrolišite stvari na koje ne možete da utičete.

Vaga

Više se fokusirajte na rješavanja sopstvenih problema i situacija jer ih često stavljate u drugi plan. Nemojte se plašiti da kažete ’ne’.

Škorpija

Morate imati više razumijevanja prije nego što donesete drastičnu odluku. Trudite se da budete otvoreniji kada su vaši problemi u pitanju, tako će vam prije neko pomoći.

Strijelac

Više se obazirite na tuđa osećanja. Pokušajte da ne budte previše grubi iskazujući svoj stav.

Jarac

Pokušajte da zaboravite na povređena osećanja, biće vam bolje na duge staze. Manje sumnjajte u sebe i nemojte se plašiti da će svi da vas povrede.

Vodolija

Slobodno prihvatite pomoć kad vam je potrebna, posebno od voljenih. Manje prkosite ljudima kada ne može da bude onako kako vi želite.

Ribe

Pokušajte da budete strpljivi kada vas drugi ne razumiju. Manje se plašite samoće, oni kojima značite će uvijek biti tu za vas.

Izvor: kurir.rs