Lifestyle

Zagreb dva dana priča o zanosnoj dami u crnom koja je prošetala gradom

1.2kviews

Hladni dani nisu razlog da zaboravite na svoj stil samo zato što vam je na prvom mjestu bitno da zaštitite vaše tijelo od hladnoće.

Ona je odlučila da pokaže kako uz prave odevne komade možete da izgledate veoma moderno. Nije ni čudo što je plijenila pažnju prolaznika jer je njena kombinacija bila idealna za ovaj ne tako hladan vikend.

Iako su u prvom planu bili raznobojni kaputi kojim se na neki način borimo protiv zimskog sivila, ona je svojom crnom kombinacijopm definitivno svima zadala domaći zadatak.

Odlučila se za model crnog, dugačkog kaputa sa krznom, malu crnu haljinu, neutralne najlonke i crne salonke. Protutnjala je centrom Zagreba u stilu prave holivudske dive sa raskošnim dekolteom.

Crna kožna torba sa zlatnim detaljima, crne štikle, velike crne naočare za sunce i “boli me uho za sve” stavom su bili njeni aduti kojim je odlučila da se “okiti” i prošeta glavnim mjestima u gradu.

Da nije toliko stroga pokazala je blistavim osmijehom kojim je počastila svoju prijateljicu sa kojom je izašla u šetnju.

Izvor: telegraf.rs