Horoskop

Značaj horoskopa i sanovnika

956views

Da li vjerujete u horoskop? Nema skoro dnevnih novina, časopisa a skoro ni sajtova na kojima ga nećete pronaći. Neizbježan je skoro svuda, a mnogi od ne znaju zapravo ni šta on predstavlja, koliko ima istine u njemu i zašto je toliko bitan.

Foto: Promo

 

Riječ horoskop nastala je od grčke riječi horoskopos što bi u prevodu na naš jezik značilo: gledati na sat.

Horoskop zapravo predstavlja stilizovanu mapu neba u trenutku rođenja neke osobe. Ovom prilikom se uzima u obzir sat rođenja, mjesto rođenja, tačan položaj planeta i položaj znakova Zodijaka.

Na osnovu svih ovih podataka, možemo saznati o budućnosti čovjeka koji je u pitanju. Dnevni horoskop će vam svakodnevno davati informacije o tome šta vas čeka iz dana u dan.

Sve ovo vezano za horoskop je usko povezano i sa našim snovima. San je zapravo stanje u koje organizam čovjeka dolazi postepeno i polako, prekidajući tom prilikom vezu sa spoljašnjim svijetom.

Za tumačenje naših snova koje sanjamo postoji sanovnik. Sanovnik ili popularno sanjarica je tu da vam da odgovore na pitanja šta mogu značiti ti snovi koje ste sanjali. Naravno, to može biti tačno ili ne, nemojte to uzimati zdravo za gotovo, već uvijek sa rezervom.

Na horoskop i tumačenje snova gledajte kao jedan vid razonode i zabave, i nemojte baš slijepo vjerovati u to. Ima jako puno istine u tome, to ne sumnjajte, ali dešava se i da promaše u procjenama.

Svakako, čitajući horoskop i sanovnik, dobro se zabavite i uživajte.