Dnevni horoskop za srijedu 10. april
Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 10. april

226views

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 10. april

Dnevni horoskop za srijedu 10. april

Posao: Ako vam je u interesu da izbjegnete veće nesporazume sa poslovnim okruženjem i oštrije sukobe stavova, onda se potrudite da bar dva – tri puta udahnete duboko prije izgovorenih riječi.

Ljubav: Na ljubavnom planu situacija može da se zakomplikuje zbog nekih tajni između vas i partnera, što može isplivati u prvi plan i poljuljati postojeće odnose.

Zdravlje: Osjetljivost grla.

Bik

Posao: Sve u sferi organizacije i komunikacije zahtjevaće prije svega dodatne napore u međuljudskim odnosima. Izbjegavajte koliko je moguće verbalne konflikte.

Ljubav: Potrudite se da ukoliko je to moguće maksimalno istolerišete partnerove postupke koji mogu biti jako agresivni, prouzrokovani nekim glasinama.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Blizanci

Posao: Možete imati problema sa nekim zakonskim procedurama, sa nekim sudskim dokumentima. Moguća je posjeta nekog kontrolora određenog za oblast kojom se bavite.

Ljubav: Vodite računa da ne dozvolite da se neko sa strane umiješa u vaše odnose, potrudite se da zajednički pronađete rješenje za sve što vas trenutno opterećuje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Koliko god vam na prvi pogled danas sve izgledalo kao komplikovano i teško, uspjećete vrlo lako sve da privedete kraju .

Ljubav: Malo se fokusirajte na svoj odnos i neke stvari pokrenite iako vam se ne rade zarad boljih odnosa u budućnosti.

Zdravlje: Hronični umor, dovoljno se odmarajte, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …