Paparazzo

Zorana Mićanović i MC Stojan u vezi, pevačica potvrdila sve

405views

Pjevačica Zorana Mićanović pojavila se na svadbi rijaliti učesnika Bore Santane i Milice Kemez i potvrdila navode medija da je u vezi sa kolegom Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojanom.

Ona je u prvi mah prokomentarisala svadbu na koju je došla, a zatim je uslijedilo priznanje da je ponovo sretna u ljubavi.

Zorana Mićanović i MC Stojan u vezi, pjevačica potvrdila sve

ZORANA MICANOVIC ZG SNIMANJE 09112023 FOTO FILIP 39 ok

– Spremna sam za svadbu, želim im da imaju puno djece i da im brak dugo traje. Potrudili su se oko svega, čestitam im. Donijela sam im pare na poklon – rekla je Zorana Mićanović.

Iako nije željela pretjerano da priča o svom emotivnom statusu, Zorana je ipak medijima potvrdila da je u vezi sa kolegom.

– Ne bih previše komentarisala, samo ću reći da je istina, u vezi sam sa MC Stojanom. Nije teško biti u vezi sa kolegom, on najbolje razumije ovaj posao. Trenutno mi ništa ne zamjera, možda kasnije. Ja još uvijek ne razmišljam o svadbi, mlada sam – rekla je ona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MC STOJAN (@mc_stojan)


Podsjetimo, Zorana je nedavno otvoreno govorila o karijeri, a tada je priznala da je bila razočarana plasmanom u „Zvezdama Granda“.

-Moram prvo da kažem da sam ja bila na dvije audicije za „Zvezde Granda“ i na prvoj me Saša nije primio. To je bilo u Šapcu, a druga je bila u Spensu i kada sam otpjevala i završila, on mi je rekao „Gdje si ti bila do sad?“ I ja sam mu rekla da me nije pustio na prvoj audiciji, a on je odmah odgovorio „Mene treba ubiti, puštam te odmah“. I eto, pustio me je, iako sam tada imala 15 godina, a 16 godina je bila donja granica za pojavjivanje u takmičenju. Pustio me je mlađu zato što mu se svidjelo kako ja pjevam i hvala mu iskreno. Mnogo su mi pomogli on, Mili i čitava Grand produkcija. Sve to što sam ja danas, za to su oni zaslužni, ali mislim da je najviše Mili od svih njih – ispričala je ona.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.M./Kurir