Showbiz

Ko je zapravo Kija Kockar?!

7.8kviews
Kristina Kija Kockar bila je nepoznata javnosti sve dok nije dobila poziv za učešće u ovom rijalitiju. Tada počinje njena priča.

Kada je počeo rijaliti “Zadruga”, mnogi su se pitali ko je Sloba Radanović koji je ušao kao pjevač sa tek otpočelom karijerom. Međutim, već nakon nekoliko nedelja bilo je jasno da su svjetla reflektora uperena upravo ka njemu.

Razlog za to nisu njegove vokalne sposobnosti, niti to što se plasirao u Top 3 u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”, već što je javno “nabio rogove” svojoj dugogodišnjoj djevojci, a potom i ženi Kristini Kiji Kockar.

Prevara se dogodila pred milionima, Sloba se spetljao sa Lunom Đogani.

Kristina Kija Kockar bila je nepoznata javnosti sve dok nije dobila poziv za učešće u ovom rijalitiju. Tada počinje njena priča.

Kockareva tečno govori četiri jezika: engleski, nemački, ruski i španski, a završila je hotelski menadžment.

Stjuardesa je prije rijalitija radila i kao menadžerka hotela i to dalje govori da ima dugogodišnje iskustvo u organizacijskim poslovima.

Zbog prirode posla, Kija često putuje po svijetu, a nema destinacije na kojoj nije bila. Pobjednica “Zadruge” se u prošlosti pojavila u nekoliko spotova…

Informaciju da se 2010. godine pojavila golih grudi u spotu duetske pjesme OT benda i Karoline Gočeve “Zaboravi” dala je majka Kijine protivnice Lune Đogani- Anabela.

Za dugogodišnjeg dečka Slobodana Radanovića udala se u aprilu ove godine, međutim, ubrzo su po njenom ulasku u rijaliti isplivale na površinu tajne iz bračne zajednice. Njih dvoje, navodno, posljednje dvije godine nisu bili u najboljim odnosima.

Ipak, Kija se na sve načine trudila da Slobu izvede na pravi put, a u rijalitiju su je mnogi zavoljeli.

Stjuardesa je postala miljenica publike i prekjuče je i zvanično postala pobjednik prve po redu “Zadruge”. Ona je osvojila 50.000 eura i automobil. Novac će potrošiti na nekretninu.