Showbiz

Andreana Čekić otkrila istinu o pomirenju sa Jelenom Karleušom

334views

Novim albumom pod nazivom „Ispod kože“ folk zvijezda Andreana Čekić nadmašila je sva očekivanja, ali i uspjela da oduševi Jelenu Karleušu sa kojom nije bila u dobrim odnosima. Nakon što je javno podržala njene četiri nove pjesme, koleginice su konačno zakopale ratne sjekire.

Pjevačica je za Grand govorila o pomirenju sa JK, a otkrila je i kakve su reakcije publike i koliko je uložila u novi album.

-Mnogo sam truda i ljubavi uložila u novi alum. Jedva sam čekala da izađe prvi dio albuma, da sa svojom publikom podijelim sve to i ne mogu da opišem svoju sreću što su reakcije više nego dobre. Nedostajala sam im i zato sam sve dala od sebe da opravdam svu ljubav koju mi godinama pružaju – rekla je Andreana koja je sve pjesme sa novog albuma i ekranizovala.

03caa544d7da460f3f8cb1c27f1d49be348bed9d

Cjelokupnu ekipu za spotove je povela na Tajland, a iako je izgledalo da uživaju, na setu baš i nije bilo tako.

-Na Tajlandu mi je bilo prelijepo. Ne mogu reći da je na početku bilo lako, jer smo od prvog dana počeli sa snimanjem i nismo stali svih osam dana. Velika podrška mi je bila najbolja prijateljica Katarina Antić, koja takođe glumi u spotu „Party, party“. Tek kada je snimanje prošlo imali smo vremena da odmorimo. Tajland je prelijep, a sve znamenitosti smo obišli još za vrijeme snimanja -priznala je Andreana i dodala da iako je bilo naporno, iz Puketa nosi prelijepe uspomene, što je i ovjekovečila i podijelila putem društvenih mreža.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andreana Cekic (@andreanacekic)

Da su se trud i sav napor koji su uložili isplatio, svjedoči i to što su je nakon objavljivanja albuma mnogobrojne kolege podržale i čestitale, a sada je za Grand otkrila koliko joj to znači.

Lijepo je kada te podrže svi, kada vidiš da se iskreno raduju tvom uspjehu i kada pohvale ono što je tebi važno i srcu drago. Hvala svima neizmjerno, a ja ću im se odužiti sigurno -istakla je pjevačica.

f61d73dc050b81d5142950650a1714efee0da56c

Posebno je zapaženo javno obraćanje Jelene Karleuše povodom Andreaninog novog albuma, budući da je nedavno došlo do pomirenja.

-Jelenina javna podrška je nešto što ću pamtiti cijeli život, a najviše su me dotakle njene riječi da sam „dobar čovjek“. To je na kraju dana najvažnije i ne postoji veći kompliment i veća sreća od takvih riječi, ona je posebna žena – zaključila je Andreana za Grand.

 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: K.Marković/Grand.online