Dnevni horoskop za ponedjeljak 29.04.
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29.04.

187views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 29.04.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29.04.

Posao: Moguće je da danas ostvarite komunikaciju sa nekim iz prošlosti. Ta osoba bi mogla da vam ponudi značajniju pomoć i podršku koja vam je bitna za neke nove ideje i projekte.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima mogu imati različite poglede na neka suštinska pitanja u aktuelnom partnerskom odnosu. Usaglasite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi bi ovog ponedjeljka mogli da budu zatrpani poslovnim obavezama, što zbog nedovršenih starih, što nagomilavanjem novih.

Ljubav: Ukoliko ste već napravili prve korake kada je novo poznanstvo u pitanju, ostaje da polako nastavite i ne odustajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Vrlo su dobre predispozicije da Blizanci sa izraženom dozom samopouzdanja preuzmu inicijativu za realizaciju novih profesionalnih ideja. Potrebna vam je pomoć osoba od povjerenja.

Ljubav: Fokusirajte se na to da se prilagodite voljenoj osobi. Samo tako ćete osigurati stabilan i kvalitetan odnos.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Praktično svi dogovori vam idu od ruke i ovo bi mogao biti jedan od vaših uspješnijih dana na polju komunikacije. Samo naprijed.

Ljubav: Što se tiče ljubavne sfere, tu bi bilo dobro da nešto više konkretnih poteza preduzmete prema osobi koja vas interesuje.

Zdravlje: Odlično, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …