Paparazzo

Bakšiš, bakšiš – Zvezda Granda za jednu pjesmu uzela pola miliona eura (VIDEO)

170views

Romska veselja poznata su ne samo po dobroj atmosferi, već i po velikoj darežljivosti domaćina, ali i gostiju koji pjevače kite novcem, ali i drugim vrijednostima poput zlata, satova, pa čak i automobila.

Snimci sa ovakvih slavlja uvijek iznova intrigiraju javnost, a sada je isplivao snimak Nikole Ajdinovića koji je poznat kao jedan od najvećih veseljaka na estradi koji uzima ozbiljan bakšiš gdje god da se pojavi.

Nikola Ajdinović Rolex

Naime, Nikola je za izvođenje pjesme „Cveto“ od Šabana Šaulića pored punih ruku novčanica od najmanje pedeset eura, dobio čak nekoliko skupocenih satova kojim su ga okitili.

Gosti su mu darovali čak sedam satova čija se vrijednost procjenjuje na preko pola miliona eura.

Nikolu Ajdinovića okitili skupocenim satovima

nikola ajdinovic

Koliko je goste pogodio ovom pjesmom svjedoči i atmosfera u sali kada je Ajdinović pjevao dok je klečao na podu, a gosti su ga grlili, ljubili i kitili poneseni emocijama.

Facebook creation 20e71635 dec7 485c 9b53 e61db63e5f51

-Bude par desetina hiljada eura na koje se svi talimo. Ne ide to sve meni, da ne misle ljudi, tu je i orkestar– objasnio je pjevač i dodao da to nije jedini vid bakšiša koji dobija:

– U pijanstvu bude svega. Evo sat sam dobio i to Rolex pravi je, ima žig, šifru, sve. Bude tu i ključeva, lančića, prstenja, ali ja to vratim njihovim suprugama i kćerkama. Novac može, ali kartice i zlato ne– rekao je nedavno za Grand.

 

 

Autor: S. Čumić/Grand.online