Dnevni horoskop za srijedu 20. mart
Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 20. mart

187views

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 20. mart

Dnevni horoskop za srijedu 20. mart

Posao: Ukoliko pokažete strpljenje i spremnost na kompromis, možete izbjeći moguće potencijalne nesporazume koji danas vrebaju u poslovnom okruženju.

Ljubav: Ako vam nešto može uljepšati završetak dana, onda je to eventualni prijatan razgovor uz dosta simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Povišen nivo stresa i nervoze može uzrokovati manje zdravstvene probleme.

Bik

Posao: Sasvim solidan dan da Bikovi uspješno, kvalitetno i na vrijeme završe svoj dio posla. Eventualno dodatno nametnute obaveze mogu produžiti radno vrijeme.

Ljubav: Očekuje vas uobičajen, opušten dan u sferi ljubavi, bez nagoveštaja da bi neki neočekivani događaj u bitnoj mjeri to mogao da poremeti.

Zdravlje: Osjetljivost gornjeg dijela leđa, ramena.

 

 

Blizanci

Posao: Veoma dobar i efikasan radni dan očekuje Blizance, prije svega, ukoliko dobiju priliku da se istaknu u sklapanju novih profesionalnih dogovora.

Ljubav: Ništa bitno novo na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Potrudite se da održavate postojeće odnose i da ne zaboravite neke sitnice važne dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

Rak

Posao: Iskoristite sopstvenu inventivnost i nametnite se bez obzira na druge. Uspjećete da izgurate sve kako treba.

Ljubav: Bitno je da znate šta hoćete i uz jasan i korektan stav voljene osobe ipak imate realne šanse da ublažite problematiku ljubomore.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …