Showbiz

Bekuta zasenila sve, Viki otkrila drastične promene u ZVEZDAMA GRANDA: “To mi se baš dopada” (VIDEO)

328views

Pogledajte kako je proteklo drugo snimanje

U ponedeljak je bilo vatreno krštenje u Grandovom studiju na Košutnjaku, budući da je nakon letnje pauze počelo snimanje nove sezone “Zvezda Granda”. A juče je čuvena osmorka nastavila istim udarničkim tempom.

sanja kuzet.png

Drugi dan snimanja protekao je za nekog mirno, a za nekog člana žirija uzbudljivo. Ipak, neki od njih izazvali su veliku pažnju okupljenih medija i dobili nove nadimke.

– Željko Mitrović sa Ali ekspresa – našalili su se okupljeni fotoreporteri za Đorđa Davida, dok je Ceca Ražnatović istu ekipu samo pozdravila.

ceca.png

 Dobar dan. Nemam šta da vam kažem, počela je nova sezona, presrećna sam. Kad budem imala nešto da vam kažem, reći ću vam – poručila je Ceca, dok je svu pažnju i komplimente dobila Ana Bekuta koja se pojavila u nesvakidašnjem izdanju.

Obučena u narandžasto od glave do pete, Bekuta je prošetala i novu crvenu kosu, a po mišljenju njenih saboraca iz žirija vedre boje joj itekako pristaju.

bekuta.png

I Viki Miljković pokupila je komplimente, a Voja Nedeljković imao je preča posla – da raskloni stolice ispred studija.

zvezde voja.png

Ali ono što najviše zanima jeste kako je proteklo prvo snimanje, što smo iz prve ruke i saznali.

– Pa i nisam baš zadovoljan, ali uvek je tako u početku. U tim prvim emisijama uvek očekujemo da će neko da se pojavi, ali tek kasnije se sve kristalizuje – rekao je Mili, dok se Đorđe David nije složio sa njim, već dodao da je bilo dobro.

– Zaželeli smo se jedni drugih. Uvek se u prve tri, četiri emisije zapravo snalazimo i navikavamo – dodao je roker, dok je Viki otkrila kakve promene su se desile u ovoj sezoni.

viki miljkovic.JPG

– Mirno je za sada. Neću da kažem dva puta, da ne bi se danas nešto promenilo. Ono što mi se dopada jeste da je akcenat bačen na kandidate, imali smo ih 21, te su komentari bili kraći, a neki i bez komentara – izjavila je Viki, a Mili otkrio da li je na prvom snimanju bilo čarki među članovima žirija.

– Nema oko čega da budu čarke, videćemo posle – istakao je, dok je Viki otkrila da za sad nije uzela nijednog kandidata, a zbog čega to nije učinila i šta se dešavalo na današnjem snimanju, pogledajte u videu.

Izvor: Grand online