Lifestyle

BUDITE KRALJICA DOČEKA: Top 5 modnih kombinacija za Novu Godinu

1.82Kviews

Nova godina se bliži, zato je pravo vrijeme da vam pomognemo da zablistate u novogodišnjoj noći. Ono što je najbitnije je da se vi tokom “najluđe” noći osjećate udobno i lepo u kombinaciji koju izaberete i da jednostavno blistate.

Donosimo vam TOP 5  modnih kombinacija, koje su hit ove sezone i koje će vam pomoći da zasijate u praznicima koji nam dolaze.

Fotografije i prijedloge izabrali smo za vas sa Instagram profila “LA Style Fashion”, butika u Tuzli u kom možete naći aktuelnu kolekciju popularnih brendova po vrlo povoljnim cijenama.

1. DUGA, ELEGANTA HALJINA U NAJLUĐOJ NOĆI

Duge haljine predstavlaju glamur i elegancije jer se svaka žena osjeća kao princeza kada nosi dugu haljinu. Zato je ova kombinacija šljokica i elegancije idealna za novogodišnju noć. Ova kombinacija je za one koje žele da blistaju poput kraljice u elegantnoj toaleti.

2. NEOBIČNO – OBIČNA HALJINA
Savršena haljina za Novu godinu je ona koja je vama savršena i koja stoji kao salivena. Upravo ovaj model haljine je ono što tražite. Nježni tonovi, svedene školice, neobičan kroj rukava, a tako običan kroj haljine učiniće da budete primećeni u novogodišnjoj noći!

3. CRNO SVJEČANO ODJELO
Ukoliko želite da izgledate glamurozno, a ne volite da nosite haljine, onda je odjelo poput ovog sa slike odličan način da zablistate za novogodišnji doček.

4. ZLATNA I SAVRŠENA

Šljokice, elegnacija i zlatna boja – upravo je onočini savršenu toaletu. Jelena Karleuša ju je nosila, pa zašto ne biste i vi? Ovo je definitivno idealna kombinacija u kojoj ćete za praznike blistati poput svjetske zvijezde.

5. CRVENO NA RADOST

Novogodišnja noć u još jednoj divnoj crvenoj kombinaciji. Upravo ove šljokice daju notu glamura. Uz ovu haljinu nema šanse da ne budete primjećene.

View this post on Instagram

Uskoro ❤️❤️

A post shared by LA Style Fashion (@la_stylefashion) on

Butik možete posjetiti na adresi Univerzitetska 16 “RK.Tuzlanka “ drugi sprat, Tuzla.

1 Comment

 1. Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at paparazzo.ba promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly

Comments are closed.