Showbiz

Da li je ovo Bosančev uticaj? Daniel Trenčovski iznenadio, fanovi u šoku (VIDEO)

440views

Daniel Trencovski, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ i pulen Dragana Stojkovića Bosanca, nastavio je da nakon takmičenja gradi solo karijeru, a sada je publiku obradovao novom pjesmom „Kazna ljubavna“ koju je objavio u saradnji sa Grand produkcijom.

Ono što je sve iznenadilo svakako je promjena muzičkog žanra i prava kafanska pjesma za koju njegovi fanovi tvrde da je uticaj njegovog mentora.

Boemska balada osvojila je srca publike već na prvo slušanje, a ono što svi komentarišu je to što je Daniel uspio da na njih prenese emotivne stihove pjesme.

daniel trenscoski nova pesma 1

Daniel Trencovski nova pjesma, učesnik „Zvezda Granda“ oduševio publiku

-A gdje si ti da ovaj put me ostaviš, da nisam ja onaj što uvijek odlazi i da jednom i ja osjetim šta je to kazna ljubavna. I šta sam ja, bez tebe pola čovjeka i ne pijem jer pijan uvijek sjetim se da mogu sam da umrem, ne i da živim bez tebe – glasi refren njegovog novog singla za koji mnogi tvrde da će biti kafanski hit.

„Za dušu, za srce, za pred fajront“, „Uz ovo se čaše lome“, „Slušam i ne prestajem“, „Ovo je savršeno, boemska 100 posto“, samo su neki od komentara na pjevačevu novu pjesmu čiji pregledi na YouTubu iz dana u dan rastu.

daniel trenscoski nova pesma 22

Daniel je za ovu numeru snimio i spot koji prati priču pjesme.

Pjevač je spot ekranizovao u kafani, okružen tamburašima i beomskom atmosferom za koju smo sigurni da je naučio od svog mentora iz „Zvezda Granda“ Dragana Stojkovića Bosanca.

daniel trenscoski nova pesma

Kako zvuči nova pjesma Daniela Trencovskog, pogledajte u videu ispod teksta.

Foto: Youtube,
Autor: A.Milinković