Lifestyle

Kako muškarci vide savršeno žensko tijelo?

1.8kviews

Idealno žensko tijelo se za muškarce i žene poprilično razlikuje, a isto je i obrnuto. Međutim i jedni i drugi žele kombinaciju Brad Pitta, David Beckhama, Jennifer Aniston, Kim Kardashian, itd…

Foto: Promo

 

Ako pitate muškarce i žene kako izgleda savršena žena dobićete dva različita odgovora. Isto važi i za savršenog muškarca. Upravo zato britanska kuća Bluebella koja proizvodi donji veš i seks-igračke sprovela je istraživanje kako bi konstruisala savršenog muškarca i ženu.

Uopšteno, prema ženama savršena žena je nešto vitkija nego što bi to muškarci voljeli. Kod savršenog muškarca, proporcije su uglavnom iste. I jedni i drugi bi mišićavi torzo i noge fudbalera.

Muškarci bi idealnu ženu sastavili od kose Scarlett Johansson lica Megan Fox, grudi Kim Kardashian, struk britanske glumice Michelle Keegan, kukove njene kolegice Kelly Brook i noge Rosie Huntington-Whiteley.

Ipak, kada se pitaju žene, one bi radije kosu Kate Middleton, lice britanske manekenke Cara Delevingne grudi Jennifer Aniston, struk Gwyneth Paltrow, kukove Emma Watson i noge Elle Macpherson.

Prema ženama idealni muškarac ima kosu kao Harry Styles, lice kao Jamie Dornan, bicepse Bred Pitta, torzo modela David Gandya i noge David Beckhama.

Muškarci idealnom kombinacijom smatraju kosu Bred Pitta, lice David Beckhama, bicepse Hugh Jackmana, torzo Ryan Goslinga i noge Franka Lamparda.