Horoskop

Dnevni horoskop za 8. 11. 2017.

969views

Ovan

Danas ćete lako donijeti dobre odluke za Vas i porodicu. Bitno je da ne odlažete obaveze koje imate. Imaćete više samopouzdanja. Podrška partnera neće izostati. Slobodni, moguće je novo poznanstvo sa nekom osobom koja živi blizu Vas.

Bik

Danas ćete biti temeljni i sve ćete na poslu odraditi perfektno. Očekujte pohvale. Dobra je komunikacija sa partnerom i prijateljima. Slobodni, dopisivanje sa osobom koja Vam se dopada će uroditi plodom. Moguć je problem sa pritiskom.

Blizanci

Ne dopada Vam se stanje na poslu, a ni sa kolegama nemate baš sjajan odnos danas. Gledajte da odradite šta ste započeli, jer će priliv novca biti očekivan. Posvetite više vremena ljudima sa kojima se dobro slažete.

Rak

Danas ste prilično neodlučni. Dobro se osjećate. Potrudite se, ako želite promjene na poslu, da ne donosite odluke naglo. Budite otvoreni prema partneru ili osobi koja Vam se dopada.

Lav

Danas očekujete da Vas neko pohvali za rad, a ne da Vam opet nalaze neke zamjerke. Preosetljivi ste. Ne reagujte na provokacije drugih. Pomalo ste pasivni i nemate dovoljno energije za posao. Potrebna Vam je motivacija.

Djevica

Preko prijatelja možete upoznati neku zabavnu oobu koja će Vam se dopasti, ako ste slobodni. Zauzeti, kod Vas nema promjena, sve je u najboljem redu. Romantični ste. Nove prijedloge za promjene na poslu možete razmotriti.

Vaga

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju o vama. Razmislite o odlukama koje želite da saopštite ljudima sa kojima radite. Ne prenagljujte ako ste samo nervozni ovih dana. Očekujte pomoć neke ženske osobe na poslu.

Škorpija

Od Vas zavisi kako će se odigrati promene u ljubavnom životu. Ne pravite partnera ljubomornim. Ako ste slobodni, onda bi bilo dobro da izađete sa osobom koja Vam se odavno dopada. Moguće su dobre vijesti u vezi sa poslom. Danas je dobar dan za šoping.

Strijelac

Neki problemi koji Vam mogu iskrsnuti u privatnom životu Vas mogu poremetiti danas. Fokusirajte se na posao. Ne mješajte poslovni i privatni život. Budite profesionalni.

Jarac

Pravite kompromise sa drugima. Partner je prilično osjetljiv, pa pazite kako se ponašate prema njemu. Slobodni, moguća je neka avantura danas. Pazite gdje ostavljate dokumenta, da ih ne biste izgubili.

Vodolija

Imate previše posla i ne znate kako da se bolje organizujete. Potrebna Vam je pomoć. Danas imate podršku porodice za sve što želite da promjenite u kući – moguć početak renoviranja ili kupovina nameštaja.

Ribe

Skloni ste flertu. Ako ste u vezi, popraviće se aspekt strasti i osvježićete odnos. Dobra komunikacija sa drugima danas Vam garantuje uspjeh na poslu.

Izvor: mondo.rs