Showbiz

Enis Todić progovorio o svađi sa Semirom Džankovićem

149views
advertising banner

Pjevač Enis Todić nakon još jednog uspješnog nastupa u „Zvezdama Granda“ sumirao je utiske, pa se dotakao i svađe sa Semirom Džankovićem.

Enis priznaje da je u ovom krugu imao zahtjevnog protivnika, pa nije očekivao odmah prolazak u naredni krug takmičenja.

enis todic o svadji sa semirom dzankovicem 3

-Iskreno da kažem, jesam se nadao nekako šestici, ali i nisam. Kandidat koji je bio u duelu je stvarno dobar, iza sebe ima sve šestice, uvijek dobre komentare, dobar stajling. Tako da mi nije bilo lako, ali želim da se zahvalim žiriju i svima koji su glasali, ja sam oduševljen i iznenađen – počeo je on i dodao:

-Bilo je malo treme i prije nego što sam izašao, rekao sam već da je protivkandidat bio predobar, nije mi bilo lako zaista.

Kako je već godinama u takmičenju, Enis priznaje da ima malo teži zadatak od ostalih takmičara, jer kako kaže publika i žiri od njega očekuju nešto novo i nešto što do sada nije pokazao.

-Moram da kažem da mi je ipak teško, navikli su ljudi na neke pjesme od mene, ne na iste pjesme, nego na isti stil. Oni sada traže i očekuju od mene malo više, ja se trudim da to promijenim. Potrudiću se da nešto dam novo, da nije sve isto – rekao je Enis, pa se dotakao komentara žirija:

-Žiri mi daje uvijek dobre glasove, ali komentari sad nisu bili kao i uvijek, osim od Milija. On mi je rekao da moram da napravim neki korak, da promjenim nešto.

enis todic o svadji sa semirom dzankovicem

Enisu je porodica velika podrška, a on za Grand otkriva kako u njihovom domu izgledaju pripreme za nastup.

-Naravno da je žena uvijek zadovoljna nastupom, uvijek se konsultujem sa suprugom, roditeljima. Nađemo neke pjesme koje mi leže. Porodica je uvijek tu, oni se slažu i mišljenja su im ista, svi čuju ako nešto nije u redu, pa mi kažu.

Enis Todic o svadji sa Semirom Dzankovicem 2

Nedavno se u medijima spekulisalo da je pjevač u svađi sa kolegom Semirom Džankovićem, a on otkriva u kakvim je odnosima sa kolegom.

-Semir je uvijek dolazio, nismo se posvađali. Samo nije mogao da dođe jer je snimao drugu emisiju u isto vrijeme. Termini su se sudarili i on je morao da ide na „Grand Paradu“, a ja sam bio ovdje – zaključio je Enis.

 

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/A. Dačić/Grand.online