Zanimljivosti

Šta odbija muškarce u krevetu ?

1kviews

Kako je došlo do toga da vodite ljubav jednom nedjeljno?

Drage žene, sigurno već znate sve čari zavođenja i provođenja seksualnih igara u krevetu. Ipak postoji nekoliko stvari koje nikad ne smijete raditi, jer bi seksi atmosfera mogla naglo opasti.

Foto: Promo

Ne nazivajte GA slatkim imenima

Pričanje za vrijeme predigre zna biti vrlo stimulativno kada koristite prave riječi. Ipak, ništa od seksa ako penis vašeg dragog nazovete ‘mali’, ‘miško’ ili čiča gliša’. To vrijeđa ionako krhki muškarčev ego, jer on svoj penis više vidi kao ‘mašinu’. Takođe izbjegavajte neutralne i medicinske nazive poput ‘penis’ ili ‘genitalije’. To će ga u trenutku ohladiti.

 

Nedostatak seksualne želje

Smanjena želja za seksom se često događa u dužim vezama gdje je sve lijepo, mirno i udobno. Žene u većini slučajeva zaborave biti zavodljive.
Za početak više ne nose odjeću koja više otkriva nego skriva već uskoče u udobne trenerke i široke majice. Samo se pogledajte u ogledalo, pa ko bi pomislio na seks kad vas vidi? Još ako pritom ne pazite na frizuru, gornju i donju, odajete utisak nemarne i nezainteresovane osobe i smanjujete svoju i njegovo želju za seksom.

Česta greška su i neizdepilirane noge. Kroz glavu vam sigurno ide nešto u stilu: ‘joj stalno se depiliram ljeti, što moram i sada, neka se noge malo odmore’. E pa imaćete dovoljno odmora za noge kad više uopšte ne bude seksa, a sada dok u vama još gori želja, žilet u ruke i neka vam noge budu glatke i blistave.

 

Seksi rublje je uvijek dodatni stimulator kojim se diže seksualna želja. Ako se malo poigrate zaboravićete da ste već 15 godina u vezi i imati nezaboravan seks. Imajte na umu da je vaš životni partner i vaš ljubavnik.