Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. jun
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. jun

175views

Lav – Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. jun

Posao: Povoljan je dan pred Lavovima da se predano i energično posvete poslovnim obvezama. Ono o čemu biste trebali voditi računa su papiri i dokumenta koje potpisujete.

Ljubav: Potrudite se da dragoj osobi ne dajete povod za ljubomoru i sumnju po pitanju vaše vjernosti, u suprotnom čeka vas prilično buran dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Djevice bi sa što manje nerviranja trebalo da se uhvate u koštac sa mogućim novim poslovnim izazovima i pokušaju da uz pomoć ili savjet osobe od povjerenja pronađu najbolje rješenje.

Ljubav: Ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumijevanju koje vam pruža voljena osoba.

Zdravlje: Jačajte imunitet, dovoljno se odmarajte.

 

 

Vaga

Posao: Iako niste baš u najboljem raspoloženju i horni za rad, potrudite se da makar tekuće obaveze završite na vrijeme kako ne biste dospjeli na metu kritika od strane nadređenih.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primjedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Škorpija

Posao: Posao ove sedmice iziskuje mnogo energije kod pripadnike znaka Škorpije slijedi dosta turbulencija i bićete dosta napeti, ali nećete moći ni našta da direktno utičete.

Ljubav: Prema partneru budite tolerantni ali u isto vrijeme i obazrivi jer može biti sitnih provokacija i izazova sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …