Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. jun
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. jun

174views

Strelac – Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. jun

Posao: Ne budite nestrpljivi kada je realizacija nekih poslova u pitanju nema razloga za zabrinutost. Provjeravajte sve informacije iz više izvora.

Ljubav: Realno je očekivati da vas i danas iznerviraju neke sitnice u ponašanju voljene osobe. Nisu to toliko bitne stvari koliko to vama sada izgleda, stoga pokušajte da nekako pronađete kompromis.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Bilo bi dobro da pokušate strpljivo odreagovati na moguće sukobe mišljenja koji bi mogli danas da vas očekuju sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete očekivati bar jedno prijatno iznenađenje od osobe do koje vam je stalo, što bi svakako trebalo da vam popravi raspoloženje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Vodolija

Posao: Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju, samo ono o čemu ste debelo i dobro razmislili, svjesni i prednosti i mana takvih odluka.

Ljubav: Svi oni koji imaju nedovoljno definisane partnerske relacije, ili vuku repove prošlosti, moraće prije svega to da raščiste pa tek onda da se pitaju šta žele i hoće u narednom periodu.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom, preventivno djelujte.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. jun

Posao: Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo donijeti ili greške ili polovično odrađene poslove koji vam neće dati rezultate koje očekujete.

Ljubav: Fokus vam i dalje treba biti na druženjima, izlascima i opuštanju, iako nema nagovještaja ozbiljnijem ljubavnom početku.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše astroputnik.com