Showbiz

Ella Dvornik rodila kćer i dala joj predivno ime!

931views

Kći Dine Dvornika, Ella Dvornik rodila je kćer. “51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja”, napisala je Ella u emotivnoj objavi na Facebooku.

Iščekivanju u obitelji Dvornik došao je kraj. Ella Dvornik na svijet je donijela svoje prvo dijete. Iako se pretpostavljalo da nosi dječaka, mlada blogerica na svijet je donijela djevojčicu kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Balie Dee Dvornik-Pearce. Osim dva imena, malena nosi i dva prezimena i to jedno od majke, a drugo od oca, prenosi Dnevnik.

Ella je rodila u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici, a beba je na svijet stigla nešto više od sat vremena nakon ponoći. Iako je sada i s majkom i s bebom sve u redu Ella je otkrila da je porod bio dramatičan. “Pozdravite Balie, rođenu 12.11.2017 u 1:34. Stigla je tri tjedna ranije na dramatičan način. Charles i ja smo presretni”, napisala je novopečena mama na svom Instagramu.

“51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja. I napokon je ovdje”, dodala je Ella na svojoj Facebook stranici. Ispod objava uslijedile su čestitke novopečenim roditeljima, ali i komplimenti upućeni predivnoj djevojčici.

Izvor: Hayat.ba