Showbiz

MERJEM UZERLI o najtežem periodu u životu: Bila sam potpuno luda, isjekla sam ruke, krv je bila svuda!

1.2kviews
Uloga Hurem me je iscrpila. Živjela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila, otkriva glumica.

Merjem Uzerličuvena glumica turskog njemačkog porijekla poznata po ulozi u Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, otkrila je da je, tokom snimanja serije prolazila kroz najteži period u životu.

Ranije je govorila o želji bivšeg vjerenika da abortira njihovo dijete, koje je na kraju sama rodila. Težak period u privatnom životu koji je uslijedio nakon odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko kćerke, odrazio se i na njen posao.

“U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isjekla sam ruke, krv je bila svuda. Htjela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše”, rekla je ona.

“Uloga Hurem me je iscrpila. Živjela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila.Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija”, dodala je bila Merjem, koja je iz serije na kraju otišla.

Izvor:stil.kurir.rs