Showbiz

Žika Jakšić iskreno o Mirzi Selimoviću

369views
advertising banner

Pobjednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović oduševio je publiku prošle nedjelje u emisiji „Nikad nije kasno“ koju je svojim pjesmama otvorio u velikom stilu.

 

Mirza je specijalno za gledaoce omiljene porodične emisije otpevao pjesme „Pusti da vjerujem“ i „Anđeo na dnu“, a maestralnom intrepretacijom je podigao na noge sve u studiju.

MIRZA SELIMOVIC NNK SNIMANJE 06122023 FOTO FILIP 8 ok

Čim je Mirza zavšio nastup, voditelj Žika Jakšić je pohvalio pjevača, a onda se prisjetio kako je izgledao prvi momenat kada se Selimović pojavio na Grandovoj sceni.

-Mirza je jedan sjajan momak, divan čovjek koji je pronašao svoj put na estradi. Onako časno i pošteno se izborio za tu poziciju – rekao je Žika Jakšić, a onda se prisjetio momenta kada se Mirza prijavio za „Zvezde Granda“:

-Prije jedno desetak godina se pojavio u „Zvezdama Granda“, sjećam se tih dana, tada sam se bavio više tom emisijom, jer ova nije postojala. Sjećam se kada se prvi put pojavio na sceni, skromno i fino je izašao. Onda je pobijedio, ali je gradio svoj put strpljivo i polako, sada si zasluženo član ovog žirja. A što se tiče tvog pjevanja, nemam šta da kažem.

 

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/Grand.online