Showbiz

Era Ojdanić: “Jedni mi stavljaju turban, oblačim šalvare… Niko me nije prepoznao”

439views

Prva asocijacija na Eru Ojdanića i grupu Twins je svakako mega hit “Plavi slon”, a oni su gostovali u emisji “Grand Magazin” gde su se prisetili momenata sa snimanja.

Prisećaju se kako je do ove pop- folk saradnje došlo potpuno spontano i da su pravo iz studija otišli na snimanje spota za koji su imali samo jedan pokušaj.

Iako bi mnogima snimanje bez prethodne pripreme predstavljalo problem, Era se nije bunio,a posebno ga je obradovalo kada je video da će snimati sa lepim devojkama.

Sa vrata su mi rekli “Ero, skidaj se”. Kad ja pogledam tamo 7,8 lepih devojaka polu golih i ja kažem ovo je pravi ambijent za mene. Jedni mi stavljaju turban, oblačim šalvare, gledam šta se dešava ali sve se to lepo spakovalo i isplatilo– priznaje pevač.

Snimak ekrana 2021-01-06 115355.png

Era se prisetio kako je bio kritikovan za ulogu tom spotu gde je imao turban i periku, i kako kada ga je majka videla u spotu jedva ga je prepoznala –Ne bi ga ja prepoznala ali videla sam kako koluta očima– prepričava Ojadnić i dodaje –Ni rođena majka me nije prepoznala kako sam izgledao.