Horoskop

Horoskop otkriva KOJI ZNAKOVI će uvek ŠPIJUNIRATI PARTNERE

237views
U maju 2020. Divorce Magazine je sa stručnjacima Psychic Worlda sproveo anketu u kojoj je 2.112 učesnika odgovorilo na pitanje jesu li ikad pregledali mobilne telefone i računare svojih partnera. Ti učesnici su zatim podeljeni prema svojim horoskopskih znacima, a evo šta su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

technology-g2ace6342f_1280.jpg

Lav

Na prvom su mestu Lavovi. Čak 75 odsto njih je priznalo da povremeno provere tajne svojih partnera, prenosi Zadovoljna.rs. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođene su vođe i neće oklevati da preuzmu ‘stvar u svoje ruke’ ako misle da je to potrebno. Budući da su Lavovi izuzetno nezavisni i imaju harizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj ličnosti i koji mogu da zadovolje njihove potrebe. Svako ko se nada da će napredovati u vezi s Lavom treba da se osloni na optimizam, ljubav prema životu i prihvatanje luksuza, jer čak i najskromniji Lav traži kraljevski tretman.

woman-gfd38ca453_1280.jpg

Rak

Anketa je otkrila da 71 odsto Rakova gleda mobilne i računare svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju puno pažnje obraćati na ljude koje vole. Rakovi uživaju imati ‘stalnog saputnika’ i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

office-g00605ce57_1280.jpg

Riba

Na trećem mestu liste su ‘njuškala’ Ribe sa 69 odsto, ali kad ih jednom uhvate u špijuniranju više neće ponoviti i verovatno će iz toga naučiti lekciju. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dozvole osećanjima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu da zavire u partnerovu intimu. “Lako im prevladaju emocije pa se Ribe često moraju prisiljavati da ‘ostanu na zemlji”.

Foto: Pixabay /Zadovoljna.rs