Lifestyle

Šta voće govori o vama i partneru?

1.2kviews
Ako vas interesuje kakvi ste vi sami ili vaš životni odabranik, slijedeći put dobro obratite pažnju na to sa kolikim užitkom jede voće.

Voće nije samo izvor vitamina, eliksir života – ono simbolizuje želju, plodnost, izobilje i radost življenja. Ljubitelji voća su hedonisti, koji svakim zalogajem osjećaju ljepotu života i zato su veseli, vitalni i energični…Omiljeno voće, dakle, govori o različitim karakteristikama ličnosti. Ako vas interesuje kakvi ste vi sami ili vaš životni odabranik, slijedeći put dobro obratite pažnju na to ko sa kolikim užitkom jede koje voće. Odaberite svoje omiljeno voće i pročitajte kakvi ste.

 

Jagode
Ljubitelji jagoda su iskreni sagovornici i dobri slušaoci, ali im ponekad manjka smisla za humor, pa mogu u nekim situacijama djelovati preozbiljno. Muškarci se brzo odlučuju za ljubav, ali se isto tako brzo i “hlade”, a žene su najčešće neodlučne, te se može se desiti da dugo čekaju na “onog pravog”.

 

Jabuka
Ako najviše volite jabuke, vjerovatno držite do staromodnih životnih principa, a šta god da radite, brzi ste, spretni i puni energije. Ljudi vas iskorištavaju, jer ste pretjerano dobri i predusretljivi, ali i puni samopuzdanja. U ljubavi ste realni i “na zemlji” i teško će se desiti da potpuno “izgubite glavu”.

 

Breskve
Ljubitelji breskve imaju visoke kriterijume pri odabiru prijatelja, ali kada ih jednom izaberu, ostaju im odani za cio život. U ljubavi su zahtjevni, ali i dobri supružnici i odgovorni roditelji. Ako im poslovni svijet pruži priliku da se iskažu i okolnosti budu na njihovoj strani, u svojoj profesiji postaju vrlo uspješni.

 

Kajsije
Ako spadate u obožavaoce ovih sočnih plodova, imate jako dobar nos za posao. Ako ste uz to i druželjubivi i spretni u komunikaciji, uvijek ćete biti na čelu nekakve grupe i vječito okruženi prijateljima. Partnera postavljate na visoko mjesto među svojim životnim prioritetima, tako da nemate teškoća sa traženjem životnog saputnika.

 

Pomorandže
Pomorandže vole skromne i izuzetno vrijedne osobe. U ljubavi pasivne i racionalne, ali se u krevetu pretvaraju u prave tigrove. Ljubitelji pomorandži imaju izuzetno jak seksualni naboj, tako da ih ljubav brzo iscrpljuje.

 

Banane
Ljubitelji banana su prije svega strpljivi i izdržljivi. Najviše daju od sebe, kada su postavljeni pred teške zadatke i zahtjevne projekte. Kada pronađu pravog partnera, zaljubljuju se “do ušiju” i vrlo je vjerovatno da će ta ljubav trajati vječno. Pošto su vrlo prijatni i zanimljivi, često su upravo oni zaslužni za dobru atmosferu u društvu.

 

Višnje
Ako su vaše omiljeno voće višnje, vrlo ste promišljeni i svakidašnjih životnih zadataka se često prihvatate sa zakašnjenjem. Zbog pomanjkanja smisla za humor i naginjanja ka stidljivosti, u ljubavi ste često i suviše predvidljivi.

Smokve
Smokve vole razboriti i taktični ljudi, koje odlikuje i odlično pamćenje i izrazita polna moć. Sve ove osobine ne ometa i ne usporava ni duboka starost.