Lifestyle

Kako su naši ZMAJEVI upoznali svoje ljubavi života!?

Početak ljubavne priče svaki par pamti zauvijek. Ruže, poljubac na kiši, večere uz svijeće, kina, spoj dvaju različitih svjetova i leksikon prepun uspomena i zajedničkih fotografija.

1.6kviews

Te se slike urežu duboko u čovjeka i ne blijede, čak i ako se prva ljubav kasnije ne ispostavi kao prava. Prve ljubavi su, baš kao i prvi dani u školi, jedinstvene i posebne.

I reprezentativci Bosne i Hercegovine prošli su te faze, danas ih je većina u sretnom braku, a sudeći po onome što objave na društvenim mrežama i ostave dostupnim za širu masu, čini se da baš uživaju i da sve i jedan može reći da je to ono što su htjeli i čemu su se kao dječaci nadali.

Od naših fudbalskih reprezentativaca smo doznali kako je taj sudbinski trenutak izgledao u njihovom slučaju. Nekima je sudbina bila da se sretnu slučajno, drugi su se zaljubili još u srednjoj školi, a kod nekih se, pak, ljubav rodila iz prijateljstva, prenosi Sportsport.

1. Milan i Bianca Đurić

Milan Đurić i njegova supruga Bianca upoznali su u Italiji kada je našem reprezentativcu bilo samo 14 godina. Od tada su nerazdvojni, a svoju dugogodišnju vezu su prošlog ljeta krunisali brakom.

– Bianca je uz mene zavoljela fudbal. Prati moje utakmice u klubu i reprezentaciji i, raduje se, naravno, svakoj pobjedi – kaže Đurić koji sa Biancom ima dvoje djece – kćerku Alice i sina Cristiana.

Fotografije koje Đurić objavljuje na svom Instagram profilu svjedoče da je vrlo posvećen porodici.

2. Haris Medunjanin i Moran Rahimi

Haris Medunjanin je javnosti dobro poznat kao pravi džentlmen i šmeker koji je, čak i u svojim neurednim izdanjima, uglađen i dotjeran.

O njegovom privatnom životu se dugo ništa nije znalo, a nedavno je odlučio da otkrije karte i da u javnost izađe sa dosad nepoznatim informacijama o ljubavnom životu. Njegovo srce je, naime, osvojila Izraelka Moran Rahimi, koju je upoznao kada je prvi put potpisao za Maccabi iz Tel Aviva.

– Kada sam prvi put bio tamo, odmah sam nju upoznao i imao sam osjećaj da se već deset godina poznajemo. Od tog momenta smo zajedno. Kada mi je bilo teško u Izraelu, ona mi je pomogla oko mnogo stvari. Ona je baš žena za mene. Volim to što zna šta radi i što je samostalna, vrijedna je. Ima biznis sa svojom sestrom. Mnogo je opuštena osoba, ima isto razmišljanje kao ja, pa sam zbog toga i izabrao nju – ispričao je Medunjanin.

U ranijim intervjuima Medunjanin je isticao da voli samostalne žene, sa stavom i karijerom, a čini se da je na jednu takvu konačno naišao. Par će u narednim mjesecima svoju dugogodišnju vezu krunisati brakom, što je nedavno potvrdio i sam Medunjanin, kazavši, između ostalog, da je došlo vrijeme da se ženi.

3. Mario Vrančić i Adna Hodžić

Već skoro devet godina Mario Vrančić je u vezi sa Adnom Hodžić koja je porijeklom iz Banjaluke.

Posrednik u njihovoj ljubavnoj vezi bio je prijatelj koji ih je upoznao, a čim ju je vidio Mario je znao da je to ona osoba s kojom želi provesti život.

– Čime me je privukla…? Pa, razlog toma nije samo što je prelijepa, već je velikim dijelom zaslužno za to i njeno iskreno srce, te dobra duša – kazao je Vrančić.

Vrančić je nakon jedne utakmice, dok je još igrao za Darmstadt, pred punim stadionom zaprosio Adnu, koja je pristala udati se za njega. Par još nije odredio datum kada će svoju ljubav krunisati brakom.

4. Asmir i Nicolle Begović

Asmir Begović je svoju današnju suprugu Nicolle upoznao pod čudnim okolnostima.

Dogodilo se to 2006. godine u jednom noćnom klubu u Portsmouthu. Nakon što je došlo do svađe i tučnjave između drugih pijanih gosti, Begović je napravio ‘macho’ gestu i zagrljajem zaštitio Nicolle, a od tada su nerazdvojni.

– Asmir mi je rekao da se želio upoznati sa mnom te da mu je tučnjava poslužila kao odličan razlog da mi priđe. Nisam znala ko je on, ali sam saznala na internetu, kada sam došla kući, da je golman Portsmoutha – rekla je Nicolle.

Asmir i Niccole su se vjenčali u junu 2011. godine.

5. Muhamed i Jessica Bešić

Muhamed Bešić vrlo rijetko priča o svom privatnom životu u javnosti.

Ljubav svog života Bešić je pronašao u Njemačkoj, gdje je ujedno i rođen, a njegovo srce je osvojila plavokosa Jessica s kojom je već dugo zajedno.

– Najviše vremena provodim sa suprugom i djecom. Nigdje ne izlazim, osim s njima, ne volim te stvari. Moj život su porodica i fudbal – rekao je jedne prilike Bešić.

Kada je u pitanju lijepa Jessica, ona je fitness trenerica i vlasnica salona ljepote u Berlinu.

6. Danijel Milićević i Zorana Jovanović

Danijel Milićević je razlog zašto poznata srbijanska modna blogerka Zorana Jovanović često boravi u Belgiji.

Iako se o svojoj romansi dugo nisu oglašavali, Zorana je o tome progovorila ljetos i priznala je da je sretna sa našim fudbalerom, te da se ljubav između njih rodila iz – prijateljstva.

– Danijel je već godinama moja najveća podrška u svemu. Prvo smo bili prijatelji, upustili smo se u vezu, imali neke manje trzavice u početku, ali smo uspjeli da ih prevaziđemo. U svoj život ne puštam svakoga i veoma sam izbirljiva, tako da mislim da sama činjenica da je on tu već godinama i da je najbitnija osoba u mom životu i najveći oslonac sve govori – ispričala je Zorana.

Vrijedi istaći da je Zorana studirala na “Accademia Del Lusso” u Milanu. Ima vlastiti online shop, a osim toga redovno na ‘YouTube’ kanalu objavljuje videozapise u kojima možete čuti njene savjete za njegu kože, kao i brojne modne i druge savjete. Na popularnom kanalu ima preko 100.000 pratilaca.

Na njene čari su i ranije padali fudbaleri. Pisalo se kako je bila u vezi sa Miralemom Sulejmanijem, a povezivali su je također i sa Lazarom Markovićem i Andrijom Živkovićem.

7. Senad i Sandra Lulić

Ljubav između Senada i Sandre Lulić datira još iz vremena kada je naš fudbaler igrao u Švicarskoj.

Senad i Sandra su pet godina bili u vezi, živjeli su zajedno i prije nego što su odlučili stati na ludi kamen, a plod njihove ljubavi su sin Lian i kćerka Lea.

Kao i mnoge partnerice naših reprezentativaca, i Sandra odlazi na stadione kako bi uživo gledala svoga supruga na djelu. Nerijetko joj Senad posvećuje pogotke.

Izvor: hayat.ba