Lifestyle

KALENDAR ZA 2018. koji svaka cura mora imati u sobi!

857views
advertising banner

Ok, cure su zgodne i seksi, pogotovo naslonjene na skupocjene automobile, ali….i muškarci u donjem rublju mogu im jednako parirati! Ovaj HOT kalendar stvoren za žene idealan je za ovo godišnje doba jer zahvaljujući njemu – temperature definitivno neće padati ispod nule!

Poznati modni dvojac ELFS već godinama osluškuje pripadnice ljepšeg spola i baš zato za kraj godine – odlučio ih je počastiti na najbolji mogući način! Razgolićenim muškarcima u donjem rublju!

Kada je u pitanju odabir donjeg rublja, niti žene ni muškarci ne pristaju na kompromis. Materijal, kroj i dizajn samo su neke karakteristike koje se moraju poklopiti da bi se osjećali samouvjereno i ugodno!

Prije tačno sedam godina, ELFS je pomno osluškivao želje muškaraca i prvi puta lansirao liniju donjeg rublja. Vjerni klasici ostali su i na prijelazu u 2018. godinu.

Klasične slip ili bokserice, crne, bijele ili sive  – jedno je sigurno! ELFS donje rublje snažan su pečat individualnog ELFS stila! Baš zato, potražite ih čim prije u svim ELFS trgovinama ili putem web shopa!