Paparazzo

Lepa Brena više ne liči na sebe

172views

Lepa Brena prepoznatljiva je po svojoj plavoj kosi koja je decenijama njen zaštitni znak, zbog čega su fanovi ostali bez teksta kada je isplivala fotka sa novom bojom kose.

Naime, Brena je nastupala sa Draganom Mirković i Senidah u Švicarskoj odakle je osvanula objava koja je izazvala lavina komentara usled njenog novog izgleda.

lep

Naime, Brena je iz plave prešla u svjetlije brinete, a nova boja joj podjedanko dobro stoji, međutim brojni fanovi pate za njenom platinastom kosom po kojoj je upečatljiva.

Da li je ovo Brenin kratkotrajan izlet ili pak promjena koja će trajati duže ostaje da saznamo.

Za razliku od mladih koji ne mogu da funkcionišu bez društvenih mreža, ona ih koristi u granicama, što bi posavjetovala i mlađe generacije da urade.

Zadovoljna sam svojim životom. Mladi gledaju život preko interneta… Život nije Instagram, nisu društvene mreže. Bilo čime čovjek da se bavi, ima tu puno postulata koji moraju biti tu da bi bili uspješni, zadovoljni. Ja svoju publiku puno poštujem, dajem im posljednji atom svoje ljubavi, svoje snage, energije. Morate da volite posao, morate da poštujete ljude. Privatni život, u mom slučaju, mora malo da se skloni od javnosti. Ne treba sve da bude javno– kaže Brena.

 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č./Grand.online