Lifestyle

Ova djevojka tvrdi da se zabavljala sa više od 100 milionera

Poznati je ljubavni guru iz Engleske i za nju se vezuju brojni skandali. Šokove ledi Nadija Eseks umije da priredi i svojim izjavama, ljubavnim savjetima, ali i izgledom.

1kviews
Ledija Nadija Eseks, na primjer, na vrelo sunce Zelenortskih ostrva izlazi u izazovnom crnom kostimu koji ne laska u potpunosti njenoj građi i kilaži.

Sa jedne strane, mogla je da bude pažljvija, a sa druge, njena samouvjerenost je izuzetno pozitivna. Treba i uživati dok višak kilograma ne ode.

Ali nije kilaža najspornija činjenica u njenom slučaju. Daleko je kontroverznija njena karijera ljubavnog gurua. Nadiu je kao ljubavnog savjetnika šira publika u Engleskoj upoznala u emisiji “E4’s Celebs Go Dating”, u kojoj spaja poznate ličnosti sa anonim ljudima, koji su prema njenom mišljenju, najbolji izbor za njih.

Poznata je i po komentarisanju ljubavnog života zvijezda. A uplitanjem u vezu rijaliti zvijezde Šarlot Krozbi i Gaza Bidla i negativnim komentrisanjem njihovog odnosa izazvala je burne reakcije jače strane ovog para.

“Savjetuje druge o ljubavi, a ona sama nije udata? Činjenica je da Nadia, kako godine prolaze, sedi i piše o mom životu. Zbog toga se nameće zaključak da joj je neophodno da pronađe svoj život”, rekao je Gaz za “Dejli star”, a onda joj se i direktno obratio:

“Niko ne zna ko si, tvoje mišljenje nije relevantno. Komentarišeš mene samo zbog toga da bi ljudi čitali tvoje intervjue na toalet papiru”.

Nadia (36) ne haje za kritike. Ljubavni savjetnik iz Čelsija nastavlja da dijeli savjete. Među njenim preporukama nalazi se i recept za “pecanje” milionera.

Tvrdi da se to radi na pravim mjestima, jer se ne milioner ne može naći u siromašnom kvartu grada. Kao bitnu stavku, ističe i ulaganje u svoj stajling. “Morate da potrošite mnogo novca, da biste uhvatile bogatog muškarca”, to je njen moto.

U vjerodostojnost svojih savjeta uvjerava izjavom da se zabavljala sa više od 100 milionera. Ipak, mnogi ne vjeruju u taj podatak i traže od nje da dokaže svoju izjavu.

Izvor:zena.blic.rs