Showbiz

Naida Bešlagić progovorila kako provodi dane u izolaciji (FOTO)

341views
Pevačica Naida Bešlagić tokom pandemije korona virusa dane provodi sa svojom porodicom. Posle dužeg vremena oglasila se i na svojim društvenim mrežama i objasnila kako izgledaju njeni dani u karantinu. 

“Kako ste insta ekipo ? Kako na vas utiče karantin i policijski sat ? Da li ste nervozni, razdražljivi ili ste ipak ok ? Ja sam dobro i držim se svih uputa koje nadležni preporučuju. Uživam u svom domu družim se sa svojim suprugom i sinom. Igramo se, kuvamo, gledamo filmove. Trudimo se uživati maksimalno. Budite nam dobro, nosite maske i ostanite kući. Sve će ovo jednom biti juče…”, poručila je Naida.

View this post on Instagram

Dobro jutro dragi instagramovci🌞 Kakvi su vaši rituali u izolaciji i imate li ih uopšte ? Moji su uobičajeni 🤷🏼‍♀️ Red kuhanja,pospremanja,odmora i red poziranja🤣 Idealno je vrijeme da radite na sebi,svom samopouzdanju,da radite na odnosu sa ljudima koji vas okružuju i na odnosu sa partnerima. Vrijeme kad trebate preispitati sebe i svoje emocije, da se pokrenete i postanete bolji ljudi. Svako od nas ima neke svoje momente nesigurnosti,stoga,idealno je vrijeme da napredujemo i postanemo najbolja moguća verzija sebe. Budite mi dobro i ostanite kuci! ❤️ #stayhome #staysafe #selfiemoments #mymoments #sherelove #naidabeslagic #covid19 #poziranjeudobakorone 🤷🏼‍♀️☝🏼🌸😷❤️

A post shared by ✨ N A I D A Bešlagić ✨ (@naidabeslagic_) on

Poslušajte Naidinu pesmu kojom se posle porođaja vratila na muzičku scenu: