Showbiz

Naida Bešlagić snimila spot za pjesmu “Ljubomora”

531views

Nekadašnja učesnica popularnog muzičkog šoua ‘Zvezde Granda’ Naida Bešlagić snimila je novu pjesmu ‘Ljubomora’ s kojom se kako ističe vraća na scenu.

Pjevačica iz Visokog jedna je od rijetkih koja ulaže u karijeru, a svjedok tome je i fotografija iz novog spota koju je objavila na Instagramu, na kojoj je mnoge podsjetila na latino divu Dženifer Lopez (Jennifer). Bešlagić je za naš list otkrila kako uspijeva sačuvati porodični mir od očiju javnosti, ljubomori, te daljim muzičkim planovima.

Brzi ritam

Pjesma ‘Ljubomora’ će izaći do kraja mjeseca, i zaista jedva čekam. Spot je radila ‘IDJ’ produkcija a muziku popularni Tozla. Snimanje je dugo trajalo, imali smo jako dobru ekipu, svi smo prezadovoljni kako je na kraju sve ispalo. Pjesma je klupska i komercijalna, u brzom ritmu a prethodnom numerom sam zadala sama sebi zadatak, tako da ništa manje ne mogu očekivati ni ovaj put. Dugo sam vremena tražila pjesmu, ovo je zaista nešto posebno za mene, u što sam uložila mnogo sebe, novca i truda” – rekla nam je Bešlagić za “Express“.

S obzirom na to da pjesma govori o ljubomori pjevačica ističe kako je ona u današnjem vremenu veoma prisutna pojava.

Moj uzor

Ljubomora je dio svakog od nas tako da mislim da će se mnogi pronaći. Ja nisam ljubomorna, ali nadam se da će se mnoge djevojke pronaći. Imam veliki broj pratilaca trudim se da pazim šta objavljujem, s obzirom na to da sam majka i supruga. Trudim se da pošaljem što bolju sliku, s obzirom da sam javna ličnost. Kad je riječ o Dženifer Lopez, ona je moj uzor, u svakom slučaju mi prija kad me neko poredi s njom” – istakla je pjevačica.

Pjevačica ističe da iako je ponikla u ‘Grand’ produkciji više ne radi s njima, ali sarađuju i tamo su joj uvijek otvorena vrata.

Nemam zasad problem s medijskim pritiskom, i nadam se da neću i imati. Trudim se da sačuvam svoj porodični mir van očiju javnosti koliko mogu i da nas ništa neće poremetiti” – zaključila je Bešlagić.