Horoskop

Najgori i najbolji dan za venčanje u 2022. prema astrolozima

389views
U astrologiji možemo da pronađemo savete za svaku životnu situaciju – pa i planiranje venčanja. Ako organizujete svadbu ove godine, astrolozi upozoravaju na jedan datum koji valja izbegavati.

U astrologiji, Venera je jedina planeta koja se bavi vezama i brakom. Zato je opšte pravilo da, kada se procenjuje najbolji dan za donošenje velike odluke u vezi sa ljubavlju, baci pogled na to šta Venera radi u tom vremenskom okviru.

admiral casino

wedding-g4afa62983_1920.jpg

postoji jedan nesrećan dan u 2022. kada će Venera biti na prilično izazovnom mestu, u konjunkciji sa Saturnom u Vodoliji, što je prema astrolozima jako loše, prenosi zadovoljna.nova.rs.

U pitanju je 28. mart 2022. Kada se Venera i Saturn sinhronizuju, ne piše se dobro. Venera predstavlja ljubav, jedinstvo i partnerstvo; Saturn predstavlja granice, ograničenja i stres. Kako se ove dve planete spoje i formiraju konjunkciju 28. marta, Venerino dejstvo će biti ograničeno, što će otežavati izražavanje bilo kakvog ljubavnog osećanja.

wedding-g7186668ad_1920.jpg

Ipak, to možda ne važi baš za vašu svadbu.

Iako će 28. mart 2022. biti nesrećan na astro kartama, možda je to najbolji mogući dan za venčanje za vas i vašeg partnera.

A prema horoskopu, najbolji mesec za venčanje 2022. je april. A 30. april je konkretno najsrećniji datum. Tog dana, Venera i Jupiter će se spojiti u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast.

Foto: pixabay /zadovoljna.nova.rs