Showbiz

Nakon dve godine pauze, Zvezda Granda NAJAVILA VELIKI POVRATAK: “KREĆE NOVA ERA” (VIDEO)

298views
Nakon muzičke pauze koja je trajala čak dve godine, nekadašnja učesnica “Zvezda Granda”, Lejla Zahirović najavila je veliki povratak u estradne vode.
Na veliko iznenađenje mnogih, ona je svom Instagramu otkrila kako je vredno radila na novom projektu koji će publika imati prilike da čuje i vidi već u petak.lllzhhh.png

– Dve godine su prošle od pesme “Kratak spoj” i vreme je da nastavimo dalje sa muzikom, pesmom. Moj povratak nazad je jači nego ikad,i jedva čekam da sve to prezentujem. Još malo je ostalo,a ono što želim da kažem da sam ovim projektom i najboljom ekipom koja stoji iza ovog svega presretna, ispunjena i prezadovoljna. Hvala za podršku koju ste mi pružali svo ovo vreme. Najbolje tek dolazi. Nikada nisam bila sretnija i zadovoljnija zbog smera u kojem moja karijera ide. Moja nova pesma ima simboličan naziv “Gori”. Nadam se da ću ispuniti sva vaša očekivanja i da ste spremni da sve gori! Pesmu sam radila sa timom profesionalaca i istinski verujem u ovaj projekt. Kreće nova era, spremite se! Ovo je samo početak– napisala je na svom profilu.

Atraktivni kadrovi i Lejlino izazovno izdanje krasiće novi spot, a brzi melos neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

274160182_982776505949916_6921067182199830414_n.jpg

“Sve pohvale”, “Goreće sigurno”, “Napokon! Imaš svu podršku”, samo su neki od komentara fanova ispod ove objave.

Dok željno iščekujemo da čujemo novu pesmu, zavirite u tizer.

Foto: Instagram