Paparazzo

Nakon godinu dana braka i neverovatne LJUBAVI, Zvezda Granda se RAZVEO

188views

Danas je kao grom iz vedra neba odejkula vest da se nekadašnji finalista “Zvezda Granda” i pevač, Fatmir Sulejmani, razveo nakon godinu i po dana braka. 

fatmir.jpg

Iako nije od onih poznatih ličnosti koji iznose svoju privatnost u javnost, pevač je za Grand potvrdio da više nije u braku sa Eminom.

– Ne bih davao publicitet tome, ali eto, nismo više zajedno. Život ide dalje, nek’ smo samo zdravi, to je najbitnije-  rekao je Fatmir i dodao da je ova godina bila turbulentna na privatnom planu, te da se sad fokusirao na karijeru.

–  Posvetio sam se poslu i novim pesmama, a krajem januara idem na američku turneju, posle toga se spremam za letnju sezonu. Kod nas muzičara je sve u krug – istakao je Fatmir.

famir.jpg

Da Emina i Fatmir više nisu u dobrim odnosima svedoči i to što su doskorašnji supružnici izbirisali zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Pevač je uklonio sve fotke sa Eminom, pa čak i one sa venčanja, dok je Emina na Instagramu vratila svoje devojačko prezime Bešić.

fatmir sulejmani.jpg

Podsetimo, par se venčao prošle godine u septembru na ceremoniji koja je bila propraćena svim bosanskim običajima. Pored toga, mladenci su sudnonosno “da” izgovoriii u tradicionalnoj nošnji,a pevač je često u intervjuima isticao da je Emina ljubav njegovog života.

– Mi smo se pre veridbe zabavljali nepuna dva meseca. Jako je teško nama koji smo javne ličnsoti naći nekog da nas stvarno voli zbog nas, a ne zbog toga što smo postali. Kroz posao upoznaš more ljudi i onda vidiš da se neko druži sa tobom samo zato što si ti neko, a ne zbog tvoje suštine i onda kad se pojavi neko drugačiji i neko ko te voli zbog toga što ti jesi, onda je vrlo evidentno da je to osoba sa kojom želiš da provedeš život – rekao je svojevremeno pevač i dodao: – Vrlo brzo sam se podlučio na taj ozbiljni korak i da se opet rodim, što kažu, živeo bih isto.

Foto: Instagram