Showbiz

NIKAD NIJE KASNO DA SE PEVA STRASNO: Prijave za šou su počele, a evo do kad traju i kako da se prijavite

76views
Ukoliko ste talentovani, mislite da lepo pevate, ali ste to do sad činili samo u kupatilu i mislite da je za vašu pevačku karijeru prekasno, mi vam poručujemo – Nikad nije kasno da se peva strasno!

IMG_2924.JPG

Prijavite se za šou “Nikad nije kasno” koji pruža nadu nesuđenim zvezdama i dobićete šansu da ostvatite svoje snove u poznim godinama i to na velikoj Grandovoj sceni.

AKR_1233.jpg

Grand produkcija vas poziva da se prijavite za učešće u novoj sezoni šoua “Nikad nije kasno”, koja počinje na jesen i pred milionskim auditorijom pokažete svoj pevački talenat.

“Pravo na učešće imaju žene koje imaju 40 i više godina, dok je starosna granica za muškarce od 45 godina, pa na više”, rekao je producent popularnog talent šoua Ivan Vukićević i dodao: ”Kod nas prijave traju 365 dana u godini, 24 sata, tako da za učešće u takmičenju možete da aplicirate kad god poželite”.

“Ukoliko želite da budete deo nove takmičarske sezone, procedura za prijavu je vrlo jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da posetite sajt nikadnijekasno.tv,,popunite formular, kao i da pošaljete video snimak ili link na kom možemo da čujemo kako pevateStručni tim Grand produkcije tokom cele godine vrši selekciju potencijalnih kandidata i kada dođe vreme za to, obaveštava ih o potencijalnom učešću”, izjavio je Vukićević.

nnk prijava za novu sezonu.jpg

Želimo vam puno sreće i ne zaboravite da nikad nije kasno za ostvarenje snova, samo ako verujete u njih.

Izvor: Grand. online

Leave a Response