Showbiz

Nucci obradovao fanove – STIŽE ALBUM!

268views

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda današnjice Nucci, gostovao je na beogradskom radiju S3 gdje je otkrio da sprema svoj album prvenac.

Nakon što je najavio novu duetsku pjesmu sa Vojažem ,,Periferija“ otkrio je svoje planove za budućnost kada je karijera u pitanju:

  • Ne bih mogao da izdvojim jednu… Radimo, već je spremna nova pjesma i spot, ,,Periferija se zove“, to je i meni i njemu naš favorit do sad, što se tiče duetskih pjesama. Četvrti duet će da bude, ja se nadam, ove godine. On će vjerovatno album izbaciti ove godine, tu će da bude ,,Periferija“. Ja ću slijedeće godine – rekao je Nucci i dodao:
  • Pa evo sada sam se možda izlanuo, zvanično ću da ga najavim kada budem siguran da sam spremio pjesme. Ja ću zvanično da ga najavim i da potvrdim ovo što sam se izlanuo kada pripremim svih novih, jedno desetak pjesama.

Da je reper bio vrijedan ovo ljeto, govori i činjenica da je spremio i novu solo pjesmu, koja uskoro treba da izađe.

  • Evo 29.septembra, u petak, izbacujem novu solo pjesmu, dugo nisam izbacio solo pjesmu. Bili su ovi dueti pred ljeto. Ja imam folder pjesama koje zovem Nućijevke – rekao je on za S3, a šta je još pričao o svojim planovima za budućnost i kada stiže Bebo 4 pogledajte u nastavku:

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Radio S3 (@radio_s3)

 

paparazzo.ba