Horoskop

Ova tri znaka upoznaće SRODNU DUŠU do kraja godine!

Jesen je godišnje doba koje po pravilu donosi brojne promene.

Nekom će se dogoditi one na bolje, a drugima na lošije, ali sigurno je da stvari više neće biti iste. Međutim, za tri znaka zodijaka jedno je sigurno- pogodiće ih Amorova strela i imaju najviše šansi da do kraja godine upoznaju ljubav svog života!

portrait-smiling-beautiful-girl-her-handsome-boyfriend-woman-casual-summer-jeans-clothes.jpg

Blizanci

Mnoge stvari u životu Blizanaca završiće u slepoj ulici, ali ne i ljubav. Pripadnici ovog znaka imaju velike šanse da upoznaju ljubav svog života do kalendarskog početka zime. Mnogi Blizanci će se, s druge strane, pomiriti s bivšim partnerima, ali savet astrologa je sve što je bilo najbolje ostave u prošlosti i ne pokušavju da grade tamo gde je nešto bilo srušeno. Zvezde ih sigurno vode do prave osobe, koliko god im se u ovom trenutku činilo drugačije.

Devica

Iza pripadnika ovog znaka je period pun izazova, a pred njima period velikih ličnih promena. Device koje su dugo same svemir će nagraditi novim emotivnim poznanstvima koja će im zalečiti stare rane. Device koje su već duže vreme u kriznoj vezi do kraja godine doći će do prelomnog trenutka. Ako se problemi u komunikaciji nastave, neko će ljubavnu sreću potražiti na drugom mestu, što znači i konačan kraj.

Strelac

Strelčevi će do kraja godine iskusiti pregršt dobrih stvari na emotivnom planu. Slobodni Strelčevi upoznaće novu i zanimljivu osobu, a možda i više njih. Na njima će biti jedino da pametno odaberu. Strelčevi u vezi koja stagnira dobiće savršenu priliku da stvari pokrenu iz ćorsokaka. Jedino što je potrebno je da budu strpljivi i da predano rade na otvaranju svog odnosa, a manje kontrolišu jedno drugo. U tom slučaju, stvari bi do zime trebalo da imaju srećan epilog.

Foto: freepik