Zanimljivosti

Privlačenje sreće u život

945views

Ne težimo svi istim stvarima, svako treba živjeti iz svog srca, ostvarivati svoje želje i u tome je ljepota življenja. Vi živite na ovom lijepom planetu i imate vlastitu snagu pokretati svoj život i misli i na kraju biti sretni.

Foto: Promo

Za vas ne bi trebalo biti ograničenja u onome što možete stvoriti za sebe samog. Vi imate sposobnost razmišljanja koje je neograničeno! Vi ne možete stvarati živote drugih i kontrolirati ih, ne možete razmišljati umjesto njih. Ako ste primijetili ako pokušate nametnuti nekome vlastito mišljenje, privući ćete negativne stvari, iako vam je namjera bila pozitivna. Drugi moraju stvarati život kakav žele, a vi morate stvarati svoj!

Za svakoga na ovom svijetu ima dovoljno, ako to uspijete vidjeti, ako djelujete u skladu s tim, svemir će vam početi vračati i stvari će se ostvarivati. Ako vama nešto nedostaje, ako nemate dovoljno novaca ili ste bolesni, to je zato što ne vjerujete dovoljno u moć vašeg pozitivnog razmišljanja. Vi imate priliku uzeti ono što vam pripada, a to je sreća.

Svemir nam nudi sve. Na nama je da izaberemo što želimo uzeti, što nam treba, što nas čini sretnima. Ako želite da bude dovoljno obilja za vas i druge, morate prihvatiti ideju da ima dovoljno za sve. Svojim mislima i osjećajima vi možete u svoj život privući obilje, možete ga privući u vlastito iskustvo. Zato ono što birate, birajte za sebe jer ćete se jedino vi učiniti sretnima.

Ljubav, radost i obilje vas čekaju, samo ih morate poželjeti i uzeti. Morate prepoznati ono što vas okružuje, morate imati namjeru biti sretni i to će vam se ostvariti. Ako vam stvari trenutno ne funkcioniraju u životu, ne smijete se žaliti i tražiti krivce. Prihvatite da želite više od toga i to će vam se ostvariti.