Showbiz

Sigurno niste znali ali Lepa Brena bila je bebisiterka ovoj danas poznatoj pjevačici

23views

Jedna od najvećih zvijezda na Balkanu Lepa Brena započela je karijeru osamdesetih godina prošlog vijeka. Brena iza sebe ima pregršt hitova, horde fanova, okušala se kao glumica, pokazala kao uspješna preduzetnica, ali prije svega toga zanimanje Lepe Brene bilo je sasvim uobičajeno.

Naime, budući da je rođena u skromnoj porodici, kao djevojka Brena je bila prinuđena da finansijski pomaže roditeljima.
Njen otac bio je medicinski tehničar, a majka je povremeno zarađivala kao krojačica, pa je bilo teško izdržavati petočlanu porodicu.

To je navelo Brenu da se prijavi na oglas za bebisiterku. Porodica kojoj je bila potrebna dadilja za kćerku Anu, koja je tada imala svega nekoliko mjeseci.

Mladi bračni par, Cveta i Tomislav, plaćali su Breni u to vrijeme mali stan na Tašmajdanu, a ona je brinula o njihovoj kćerkici i čuvala je kada je to bilo potrebno, piše Blic.

Zanimljivo je to da malena Ana koju je Lepa Brena čuvala danas je takođe pjevačica.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar)

 

Riječ je o Ani Štajdohar koja je svojevremeno za medije iznijela zanimljivost da je Brena bebisiterka koja ju je čuvala.

-Tog perioda se zapravo i ne sjećam, jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja – ispričala je Ana Štajdohar.

Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace.

 

 

Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko.

Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota.

-Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom – rekla je Ana jednom prilikom za domaće medije.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/grand.nova.rs