Horoskop

TAJNE ZODIJAKA: DEVICA U LJUBAVI

190views

DEVICA-OVAN
Hladnokrvna I sračunata Devica ćes  s prva nervirati Ovna, ali posle dva- tri viđenja  položiće svoje oružje ispred njenih nogu. Kako Devica voli da deli naredbe kao komadant u vojsci Ovan će ih poslušno izvršavati. Oboje vole dinamiku, pa će uvek iznaći neki posao ili zanimaciju . Ovan će vrlo brzo   osloboditi Devicu u strasnim trenucima  Ova veza može trajati veoma dugo. Devica ne treba da konstantno forsira Ovna jer je on u biti kampanjac. Ovan treba da povuče svoje rogove onda kada Devica insistira razrešenje problema razgovorom.

DEVICA- BIK
Ovo  je veoma pouzdana i obečavajuća kombinacija. Snaga Bika I temeljnost device su dobar temelj za nadgranju njihove ljubavi kome vreme odoleva. Mogu se upoznati na poslu ili nekoj prodavnici restoranu. Obično je bolje kada je žena Devica a muškarac Bik. Devica ne treba da pametuje Biku posebno društvu jer ako je muškarac teško da će odoleti, ukoliko pretera s pričom,da je u najmanju ruku počupa za kosu. Bik Ne treba da omalovažava Devicu već da joj pomogne da se reši kompleksa jer se za nj I onako lako kače.

DEVICA – BLIZANAC
Merkur mi je zajednički vladalac i mora da ima tu neke sličnosti bar po intelektu. Uživaće u svojim  razgovorima sve dotle dok Blizanca ne počne da guši Devičino  iscrpno obrazlaganje situacije. S prva će se dovijati kako da klisne u pravcu vetra koji je ćarlijao okolo, a kasnije će čak i drsko reagovati što će naljiti Devicu da na neko vreme zaćuti sasvim. Sve dok ima vatre i žara ostaće zajedno. Devica ne treba guši Blizanca pilo pričama, bilo svakodnevnim rutinskim obavezama jer ga to izbezumljuje. Blizanac bi ponekad trebao poslušati Devicu da sredi svoj haos.

DEVICA –RAK
Veoma dobra kombinacija, sa tendecijom veze za ceo život. Kako su oboje brižni I požrtvovani uživaće da jedan drugom udovoljavaju. Kuća će odisati toplinom i sve će biti na svom mestu. Rak obožava kuhinju, a i Devica ništa manje. Zdrava i domaća hrana će dominirati u jelovniku. Devica ne treba da vrši pritisak na Raka kada je loše volje, već da ga pusti da se izduva, pa da mu kaže u čemu je problem. Rak  ne treba da zamera Devici kada je škrta u pokazivanju emocija. Dovoljno je što negom I pažnjom pokazuje, jer ona je najveći skeptik u zodijaku i kada joj milion puta kažete da je volite.

DEVICA –  LAV
Devici će se gospostvenost kod Lava jako dopasti i pokušaće na sve na načine da se dodovori njeogovom probirljivom srcu. Lavu će bez daljnjeg  prijati njena pažnja i  promućurnost posevno  onda kada mu je potreban savet.  Njihova veza može potrejati ukoliko je prožeta razumevanjem, ljubavlju i strašću: Lav ne treba da svoju snagu volje oprobava na Devici, jer Devica ume itekako biti lukava, I vretiće mui milo za drago onda kada budu u najlepšem odnosu.

DEVICA- DEVICA
Krajnje korektna veza, u kojoj glavnu ulogu igra poštovanje, a suflira  razum.  Kad su dobre volje u njihovoj kući i na poslu sve će funskionisati u najboljem redu . Ugađaće jedna drugoj besprekorno sa mnoštvo detalja koje ljubav čine celovitom. U koliko žele da napreduju u pošto  je ovde važan podsticaj u nedostatku ambicije. Kako su kritički nastrojene treba da izbegavaju tu crtu u onoj meri koja zna da preraste u rivalski odnos to jest takmičarski.

DEVICA – VAGA

Devica će lako pasti na Vaginu  ljupkost i šarm. Pametna i odmerena Vaga neće zadugo oklevati  da uđe u vezu ukoliko odmah primeti Devičinu naklonost i ozbiljnost.  Pristalice su duge veze i sve će uraditi da tako i ostane sve dok ih ljubav i strast vezuju. Devica ne treba da pritiska Vagu kad je obhrva lenjost, uvek će  delovati osvežavajuće za njihovu vezu kada je ostavi samu,  na miru. Vaga ne treba da Devicu shvati zdravo za gotovo, da je tretira kao stvar  onda kada se  angažuje da  ulepšala  prostor njihovoj ljubavi.

DEVICA – ŠKORPIJA
Devičina kritičnost i Škorpijina sarkastičnost će se naći na brvnu ove ljubavi.
Biće trenutaka kada ova veza savršeno funkcioniše, a i onih kada se čini da je propast sveta. Strast je plamteća i  podgreva i obnavlja njihov odnos Devica treba da pusti Škorpiju u njenim crnim fazama i da je ne začikava svojim zamerkama. Škorpija ne treba da Devicu presinguje svojim zahtevima, a ni da nad njom oprobava svoju snagu volje.

DEVICA – STRELAC
Promenljivi karakter ove kombinacije oslikaće se i u vezi. Potrebno je puno ljubavi i razumevanja za prilagođavanje  ovog para. Jedna drugu mogu dovesti do usijanja, pa su s toga ovde česte varnice. Devica treba da kontroliše svoju potrebu za komandovanjem I rutinom svakodnevnice, jer će u suprotnom  slobodoljubivi Strelac nestati glavom bez obzira. Strelac ne treba da forsira Devicu kad ga obuzme nemir  I potreba  za putovanjem.

DEVICA – JARAC

Ovo  je jedna od najskladnih kombinacija kada je ljubav i posao u ptanju. Devica će u Jarcu  videti oslonac i sigurnost. Oboje teže dugim kvalitetnim vezama, poštuju tadiciju i uvek će nastojati da izglade onos što bezbolnije, pričom. Devica ne treba da Jarcu i suviše soli pamet već da gleda svoja posla. Jarac ne treba da na Devicu iskaljuje nezadovoljstvo, kada mu stvari izmaknu kontroli.

DEVICA- VODOLIJA

Na Devicu Vodolija deluje stimulativno, a i obratno. Devica  će odmah  uočiti Vodolijin intelekt i poželeti da dokuči neke njene  neobične ideje. Obožavaće da dosta vremena provode skupa u kreativnim fazama, dok u onim drugim  buntovnim i kritičnim  leteće perje. Devica treba da pusti Vodoliju i da joj ne kači zamerke tamo gde ona drži svoje poverenje . Vodolija ne treba da truje virusima Devičin sistem dok brižno izvodi računicu njihove ljubavne idile . Ona je jednostavno takva kompjuterski nastrojena.

DEVICA- RIBE

Suprotnosti se privlače čist dokaz. Devici će se kod Ribe svideti njen ružičasti pogled na svet, da bar na trenutak odmori mozak od analize. A Ribi će odgovarati njena potreba da sve dovede do perfekcije, jer i sama idealizuje svet. Mogu ostati ceo život skupa ako malo naprave ustupke u nekim različitostima. Devica ne treba da se duri i potencira  posao onda kada je Ribi do oduška dok čežnjivo gleda kroz nju u neke svoje dalkjine. Riba ne treba da kontroliše svakovrsno  preterivanje ako im je zaista stalo Device  da ne obole samim tim i njihova veza.

24 Comments

Comments are closed.