Showbiz

Tatjana Jovanović: Čekala sam tri godine da ga podelim sa svetom (VIDEO)

173views
Posle mnogo obrada koju je snimila sa “Grupom Kafanica” finalistkinja “Nikad nije kasno” Tatjana Jovanović konačno je predstavila novi singl. Pesma pod nazivom “Treba mi vremena” dugo se krčkala, ali su se kockice složile da izađe u vreme pandemije korona virusa. 

Tatjana.jpg

“Mnogi su rekli da je vreme da se sada izda, a ja je čekam tri godine da je podelim sa svetom. Trebalo je vremena da od zaljubljenosti na prvo slušanje pređe u ljubav, Sigurna sam da će naći svoj put do vas. Beskonačno hvala svim mojim prijateljima podršci, kritikama i pomoći. Mnogo vas je Bogu hvala prepoznaćete se. Sa ponosom predstavljam našu novu pesmu i spot”, napisala je Tatjana Jovanović.

Poslušajte novu pesmu “Treba mi vremena”:  

Podsetimo, Tatjana Jovanović poznatija pod umetničkim imenom Tanja T, devedesetih godina žarila je našom pop scenom, ali se na vrhuncu popularnosti povukla sa estrade i posvetila porodičnom životu. Iako je bila muzički aktivna na svirkama i raznim veseljima, simpatična Šapčanka više nije želela da se pojavljuje ali se učešćem u muzičkom takmičenju veterana sve promenilo.