Lifestyle

U čemu to najčešće griješe žene u tridesetim?

22views

U tridesetim godinama žene su u punom cvatu, imaju uspješnu karijeru i novac, ali biološki sat počinje da im otkucava i tada počinju da prave greške, naročito u vezama. Evo koje su najčešće greške:

1. Svakog momka gledaju kao potencijalnog oca svoje djece

Veliki je pritisak za savršenim životom, porodicom, kućom, djecom, ljubimcima. Nema ništa loše od želje za svim tim, ali to nije jedina stvar koja treba da vam je na umu kada upoznate novog momka.

2. Misle da su prestare za eksperimentisanje

Upoznajte nove ljude i nemojte da nosite teret prethodnih iskustava u vezama. Ako ništa drugo, tridesete treba da vas učine mudrijim.

3. Izlazite sa nekim samo zato što ga poznajete cijeli život

Počnete da se zabavljate sa nekim koga poznajete cijeli život, samo zato što je to siguran potez. Opustite se i upustite u nova poznanstva i veze, umjesto da igrate na sigurno.

4. Veza sa kolegom

Većina romansi na poslu je osuđena na propast. Ma koliko lako bilo da započnete vezu sa kolegom, vremenom bi se javila monotonija i to bi vam stvorilo probleme na poslu i u ljubavi.

5. Jednakost

U tridesetim godinama više zarađujemo i želimo da potvrdimo našu nezavisnost, ali isto tako nije loše s vremena na vrijeme dopustiti partneru da pokaže svoju jačinu.

6. Odbijate da vas neko razmazi

Dopustite mu da vam otvori vrata, plati račun, doprati vas do kuće. Uživajte i nemojte da pravite greške ograničavajući sebe. Imajte uvijek na umu da su godine samo broj, a osjećanja koja gajite prema nekome je ono što je najvažnije. Ukoliko ste oprezni i ne pravite gore navedene greške, sastanci u tridesetim godinama mogu biti veoma zabavni.

Izvor: b92.net

Leave a Response