Showbiz

VELIKI POVRATAK: Neprepoznatljiva ZVEZDA GRANDA i dalje TRLJAMO OČI zbog njenog novog spota (VIDEO)

555views

Nakon dvogodišnje diskografske pauze, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Lejla Zahirović, vratila se na muzičku scenu. 

Singl pod nazivom “Gori” koji potpisuju hitmejkeri Steva Simeunović i Goran Ratković Rale, najavljuje potpuno drugačiju Lejlu i žanrovski i vizuelno.

lejla zahirovic.png

Ono što su svi primetilii u novom spotu jeste da je Lejla upravo od skromnog devojčurka, kako je svi pamte iz takmičenja, postala atraktivna pevačica koja kao što kaže njena pesma “gori”.

U kožnom odelu od glave do pete, lepa crnka u novom spotu pomutila je razum jačem polu, te komentari na račun njene transformacije nisu izostali.

lejla.png

Očigledno da je ovaj Lejlin potez pun pogodak, sudeći po komentarima publike koji i dalje pristižu.

“Odlično, mala”, “Ovo je pravo iznenađenje”, “Opasna pesma, opasna Lejla”, samo su neki od komentara na spot za njenu novu pesmu koji je pred vama.

Podsetimo, pevačica je pre dve godine doživela šok nakon iznenadne smrti oca, usled čega se privremeno povukla sa scene. Nedavno je ponovo u žiži interesovanja nakon priznanja da ju je Sloba Radanović muvao dok je bio u braku sa Kijom Kockar (VIŠE O TOME OVDE).
Foto: Printscreen /Izvor: Grand online