Paparazzo

Vuk Mob dobija jezive pretnje

Vuk Mob, popularni srbijanski reper prošle nedjelje je prijavio policiji anonimnog muškarca od koga je dobio stravične prijetnje preko društvene mreže Instagram.

Vuk je brutalne prijetnje smrću dobio Instagrama, što je reper i objavio.

– Sahraniću te živog. Svaku kosku u tijelu ima da ti polomim dio po dio. Navataću te negdje, ima da ti se p***šam i p***rem na glavu! – započeo je izvjesni Bojan Lav Milovanović pismo upućeno reperu, a zatim nastavio da će od nekoga uzeti vatreno oružje da ga se riješi.

– Da mi da neku utoku da te ja ucmekam ko zeca, budem li te vidio negdje po Srbiji, z**laću te ko kera, i to nasred ulice! – napisao je ovaj pratilac, a tu se nije zaustavio.

Ipak, osim Vuku, prijetili su i pjevačevoj majci silovanjem, kao i njegovim drugarima.

– Ne znam dečka koji mi je prijetio, a činjenica je da se na dnevnom nivou nosim sa desetinama takvih. Ljudi su dali sebi za pravo da prijete svima i svuda, a to je nedopustivo. Kako sam uvijek puštao da tako prođe i mislio da su jednostavno nesrećni, pa im time dao i previše slobode, ne čudi me da mi neko prijeti smrću. Jesam javna ličnost, ali nikome nisam dao za pravo da mi psuje majku, niti će ikada iko imati to pravo. Zato će se ovoga puta slučajem pozabaviti policija, pa da vidimo ko je tu zapravo nasilnik, oni koji mi prijete da ću biti sječen na komade, ili ja koji im kažem da dođu, ako su mangupi, da im skratim jezik – rekao je Vuk za Kurir i dodao:

– Važim za kriminalca, jer te budale printskrinuju kada im ja prijetim i apeluju na državu da me hapse. Izvođač sam, apsolutno sam okej sa tim da javni posao donosi i kritike i pohvale publike, ali ovdje je riječ o ozbiljnim prijetnjama neke budale, koja misli da to tako treba i da to tako može – zaključio je on.