Lifestyle

Zahvaljujući ovim navikama Jennifer Lopez izgleda savršeno u petoj deceniji!

Ako želite da zaustavite vrijeme svom tijelu i organizmu, kao što to čini zanosna Džej Lo, vrijeme je da usvojite njene navike.

1.1kviews
Pjevačica i glumica Dženifer Lopez (48) definitivno prkosi godinama. Njeno izvajano tijelo u petoj deceniji jednostavno ostavlja bez teksta.

Ne samo da izgleda besprijekorno, već izgleda kao da uopšte ne stari. Ali kad pogledamo kako slavna pjevačica, glumica, poslovna žena i majka dvoje djece, živi i brine se o sebi, puno toga je jasnije.

Odlično se zabavlja

Poznato je da Dženifer voli da pleše. Ples igra veliku ulogu u njenom životu pa njim održava kardio rutinu kojom jača zdravlje organizma i održava liniju. Ali ona voli pomjera svoje granice pa ples obavezno kombinuje s treninzima snage prema savjetima trenera slavnih. I ne krije da je za njih angažovala neke od najboljih trenera slavnih – Džinara Petersona i Dejvida Kirša.

Stroga je za stolom

Bezgrešna je i za stolom. Kod nje jednostavno nema nikakve prerađene hrane niti šećera. Ishrana joj se bazira na prirodnoj hrani, a kad joj se nešto jede i gricka, pojede sjemenke, orašaste plodove ili obrok na bazi proteina. A kad je vrijeme za obrok, prednost daje količini manje kaloričnog obroka poput ribe i velike činije salate.

#moviemaking 🎥 #secondact #stxentertainment #NYC

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Izbjegava alkohol i kofein

“Ono što jedete ne utiče samo na vaše tijelo nego može uticati i na vašu kožu“. Ali zato pije puno vode i to je njena tajna zbog koje bismo je još uvijek mogli prozvati tridesetogodišnjakinjom.

Puno trenira

Takvo tijelo ne možete da dobijete preko noći. Toga je Dženifer svjesna pa se nimalo ne stidi da prizna koliko naporno radi za svoju figuru. “To je moj posao, ja to moram da radim“, rekla je svojevremeno kad je priznala da vježba svaki dan.

Izvor:stil.kurir.rs