Paparazzo

Zašto je Mina napustila srednju školu – Poslije ovog incidenta ušla je u svijet prostitucije

314views

Mina Vrbaški sa trinaest godina zajedno sa svojom porodicom preselila se iz Inđije u Beograd, gdje je upisala srednju dizajnersku školu.

Međutim, malo je poznato da je, kako se navodi, ovu školu i napustila odmah u prvoj godini, zbog skandala sa pjevačem Šakom Polumentom.

Tada, pritisak javnosti bio je preveliki, kao i brojne etikete, te je iz tog razloga riješila da se skloni.

Pjevač je ovu aferu negirao, a kasnije se i sama Mina izvinila njemu i njegovoj porodici što su prošli kroz neprijatnost. Razmišljala je o tome da školu završi vanredno, međutim, nešto kasnije je ušla u rijaliti.

U prvu sezonu “Zadruge” Mina je ušla sa tek 17 godina. Činjenicu da je tada bila maloljetna su negativno komentarisali drugi učesnici, a neki su je i optuživali da se ona ustvari bavila prostitucijom.

Mina je u jednom trenutku rekla da je istina da se bavila prostitucijom i time šokirala kako gledaoce pa tako i svoje rijaliti cimere. Izvinila se svojoj porodici što je odlučila da to javno prizna, ali je rekla da je time što je zaradila novac od prostitucije bila u mogućnosti da sebi i njima više obezbijedi sa finansijske strane.

Nakon toga je otišla korak dalje, pa je pred kamerama, maloljetna, imala intimne odnose sa rijaliti učesnikom Đeksonom, o čemu je javnost brujala mjesecima.