Showbiz

Zvezda Granda predstavila pesmu koja je ODBIJENA na Beoviziji, fanovi tvrde “Ovo je za EVROVIZIJU” (VIDEO)

282views
Nakon dve godine diskografske pauze, nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” Biljana Sulimanović obradovala je svoju publiku novom pesmom koju je pre tri godine namenski snimila za Beoviziju, ali nije ušla u uži izbor.
bilja s.pngNumera nosi naziv “Kletva” i specijalno za Bilju napisali su Jasmina Jakšić koja je radila muziku i Milenko Jankić koji potpisuje tekst.

– Iako mi se nije ostvario taj san da je zapevam na Beoviziji, nadam se da će ćemo je u budućnosti zajedno pevati na nekoj velikoj sceni. Ponosna sam što sam snimila baš ovaku pesmu – izjavila je pevačica i već na prvo slušanje kupila publiku.

Mnogi njeni pratioci pružili su joj podršku na društvenim mrežama i poručila da je Beovizija na gubitku, dok ima i onih koji smatraju da je bolje što nije ušla u trku za Evroviziju, kao i da će pesma sigurno pronaćki svoj put.

biba.png

“Pozitivno me je iznenadila, isplatilo se čekanje”, “Prelepa pesma, baš budi emocije”, “Ovo bi trebalo da ide na Evroviziju”, “Biba je dragulj”, “Vratila se kraljica”, glase komentari ispod spota za Biljaninu novu pesmu koju možete da poslušate u nastavku.

Foto: Instagram/Printscreen – Grand online